Siemano ! Przedstawiam wam kompilację zabić Wukongiem. Mam nadzieję, że się spodoba. Zabicia nagrywane na normalach (30lvl)
[media=]http://www.youtube.com/watch?v=poJd_D4rEHc&feature=plcp
Siemano ! Przedstawiam wam kompilację zabić Wukongiem. Mam nadzieję, że się spodoba. Zabicia nagrywane na normalach (30lvl)
na początku w lewym górnym rogu pisało wathc in hd radze poprawić to.
Najbardziej nie podoba mi się to że na tyle killi co pokazujesz większość to taka, no... klasyka. Bez jakichś uber-pro akcji, po prostu dobra robota i nic poza tym. Pograj kilka meczy więcej i złap więcej ciekawych zabójstw, bo widać że cię na takie stać
I najlepiej niech to będą rankedy .
za***iste,uwielbiam takie filmiki oglądać.Rób tak dalej.
Nic ciekawego, jednakże daje plusa za to że w ogóle próbujesz coś robić
Całkiem fajne. Mimo, że w lolca od dawna nie gram, to filmik obejrzałem do końca, aczkolwiek muzyki tego typu znienawidzę.
Gud dżab, czekam na więcej, może coś z innymi postaciami, tzn. kilkoma na jednym filmiku.
Nie no fajnie pokazałeś filmik w którym dobijasz typów w low hp w dodatku wastując flasha, skill sam w sobie + na normalach gdzie grają warzywa, które nie umieją nawet dobrze przez ścianę flashnąć ani owardować lane.
Powiem ci tyle. Liczyłem na jakieś super uber kille a nie na stealowanie zabić jako jungler. Najpierw radze się dowiedzieć jak się gra w jungli. Bo takie stealowanie ad carry nie jest fajne.
za***iste i zaiste
osobiście nielubie wukonga... ane jak kto woli. ogulnie całkiem fajne , ale radzie od czasu do czasu oddać komuś killa taka mała rada
PS. zmień muzyke bo jak to oglądałem to musiałem wyłączyć głośniki...
Jak dlamnie kolejne Video nic nie wprowadzajace na forum nie wiem skad sie wziela ta mania na kill compilation fajnie ze Ci sie udaje ale troche tego juz przez to forum sie przewinelo i jakos nawet niemam ochoty ogladac tego filmiku nagraj cos co bedzie warte uwagi jakis Tutorial na temat jakiegos champa wtedy bedzie to dobry material bo jednak to forum jest od pomagania graczom a nie od chwalenia sie
Nie ma to jak za***iście konstruktywna ocena, "Nie mam ochoty tego oglądać bo jest tutaj tego dużo" to po jakiego grzyba nabijasz posta pisząc jakie to jest do d*py. Nawiązując do chwalenia się, nie wydaje mi się jednak aby on się chwalił,po prostu włączył lol recordera i zmontował z tego fajny,krótki filmik który nawet dobrze się ogląda. Jeżeli macie już go hejtować to chociaż podajcie jakieś konkretne powody.
@A co do ksucia killi przez junglera, Misiael wiedz że jak bym tak oddawał kille tym jełopą co grają w tą grę to raczej daleko bym nie zaszedł. Nie zaprzeczam temu że jest to jednak prawda, lecz myślę iż stosowanie tego na normalach,lou elo itp. prowadzi bardziej do przegranej gry niż do wygranej, no chyba że widzisz że drugi gracz jednak potrafi wykorzystać to że jungler oddaje mu kille.
@@Bym zapomniał, co do tematu tak jak napisałem wyżej, filmik fajny i nie żałuje tych 4minut, dobrze się to oglądało.
Hejt raczej nie jakbys uwaznie czytal to bys zauwazyl ze napisalem ,,fajnie ze Ci sie udaje" ja nie znegowalem (hejtowalem) jego filmiku nie powiedzialem czy jest to dobry material czy tez nie tylko ze nic nie wprowadza na forum ot kolejny filmik z serii ,,100 zabic i Ja" ktory nic nowego nie wprowadza a raczej smieci skoro juz ktos cos nagrywa niech nagra jakis poradnik Tips&Trick wtedy bedzie to idealny material do zamieszczenia na forum bo chyba kazdy z nas mial duzo fajnych momentow w grze gdzie zgarnial fraga za fragiem nie jest to nic nadzwyczajnego .
Co do autora skoro czujesz ze WuKong to twoja postac umiesz nia grac nagraj poradnik na temat buildow , combo i co Ci tam jeszcze przyjdzie do glowy mysle ze takim materialem zainteresowalbys wieksza grupe ludzi i napewno znalazloby sie wielu ludzi ktorzy skorzystaliby na twoim filmiku.