Cześć.
Ponieważ nie mam zbyt dobrego sprzętu (rok 2006) a minecraft mi się już trochę przejadł, chciałbym się was zapytać czy w Wurm Online bez premium da się grać ?? Tzn. czy wgl. warto zagrać bez premium ??
I czy można inaczej zapłacić premium oprócz realnych pieniędzy (np. kasą z gry) ??
Wurm Online bez premium - opłaca się grać?
Bez premium się nie da. Zbyt duże ograniczenia. Jedyna opcja to kupienie premium, możesz to zrobić za pieniądze w grze. To już zależy od Ciebie. Mi gierka bardzo spasowała, ale dałem sobie spokój bo nie ma sensu za***przać kilka godzin robiąc masowo jakieś rzeczy tylko po to, żeby sprzedać i zarobić na premium. Samo granie bez premium nie da Ci nic i się znudzisz po chwili. Teraz pytanie czy chcesz robić materiały na sell i kupować premium za srebra w grze czy nie. Jest to trudne, bo trzeba bardzo dużo danego materiału naprodukować aby coś za to dostać w dodatku trzeba znaleźć kupca a w wurmie są już "gildie kupieckie" mające stałych klientów itd.. więc ludzie raczej z takich gildii biorą bo sprawdzone, że się wyrobią z zamówieniem na dany dzień.
Cześć.
Ponieważ nie mam zbyt dobrego sprzętu (rok 2006) a minecraft mi się już trochę przejadł, chciałbym się was zapytać czy w Wurm Online bez premium da się grać ?? Tzn. czy wgl. warto zagrać bez premium ??
I czy można inaczej zapłacić premium oprócz realnych pieniędzy (np. kasą z gry) ??