WvW/GvG w wykonaniu Incendies [INC]

Jeśli ktoś jest zainteresowany grami typowo WvW/GvG w Guild Wars 2.

Zapraszam na kanał Incendies gdzie rejestrujemy nasze poczynania na serwerze Piken Square.

Z kręceniem filmików właściwie dopiero się rozkręcamy, a gildia na WvW biega już od dawna.

Kanał gildii bardzo fajny. Dopiero z 2 tygodnie temu przeszedłem na Piken Square z pugowatego Far Shiverpeaks, WvWvW tutaj to o wiele lepsze i milsze doświadczenie, to trzeba przyznać. Widziałem wasz raid w sumie jeden raz pare dni temu, może byłem w złym miejscu lub w złym czasie - nie wiem :P.Jest to gildia international? Mało się o niej słyszy, nawet na serwie, domyślam się, że nie rekrutujecie. Polecasz może jakieś gildie typowo pod WvWvW na PS? Większość z tych lepszych nie rekrutują, a jak coniektóre rekrutują (SPRT czy SFRJ) to znów są to gildie bardziej rosyjskie, więc wątpię żebym coś z nimi wielce zdziałał widząc na chatcie lub słysząc na komunikatorze, język rosyjski :P.

Powodzenia w dalszych bojach :).

Gildia typowo polska.

Czy polecę jakaś gildie... to zależy czego szukasz (Rajdy codzienne?).

Mamy tak jak by sojusz GH (ale czy to rosyjska czy international, nie mam pojęcia).

Jeśli masz obycie w WvW to możesz zagadać w sprawie rekrutacji (sprawdzimy cie, najwyżej kick ;/).

Aktualnie dołączyło +/- 10osób, więc będzie trzeba pierw ich sprawdzić.

P.S. Build dostosowujesz pod gildie nie samodzielnie.

O, no prosze, a to niespodzianka.

Dzięki za ofertę. Dodam, że przyszedłem jeszcze z paroma znajomymi, w tym nie tylko z Polski, przez co prawdopodobnie rozglądałbym się za gildią international.

W GW2 gram dziennie dość sporo, więc rajdy codziennie były by niezłą opcją, jedynie zależy w których godzinach ( 17-21 godziny dla mnie perfekcyjne).

GH chyba niestety nie rekrutuje ale podpytam się jutro.

Na WvWvW myślę, że dobrze sobie radzę, nawet gdy nie jestem na ts'ie z pug commandem :).

Prześledziłem na szybko u wujka google i znalazłem waszą stronę, widzę rajdy w godzinach 19-1, więc dla mnie dość średnio.

Dodatkowo widzę, nie potrzeba wam guardów, a takowego właśnie lvluję :P. Oprócz tego mam thiefa i z mojego doświadczenia, gra nim na WvWvW jest dość średnia, o wiele większy potencjał ma guardian.

Build pod gildie to wiadomka.

Jeśli ktoś jest zainteresowany grami typowo WvW/GvG w Guild Wars 2.

Zapraszam na kanał Incendies gdzie rejestrujemy nasze poczynania na serwerze Piken Square.

Z kręceniem filmików właściwie dopiero się rozkręcamy, a gildia na WvW biega już od dawna.