Www.dragonica.ocom.pl

Witam, w związku że mało jest forum o Dragonice postanowiłem jedno założyć. Adres forum to http://dragonica.ocom.pl/

Zaprasza do udzielania się na forum. Może coś z niego wyjdzie :).

Pozdrawiam Smoky.

No prawda mało jest forum :/ Wszedłem na stronke i pierwsze wrażenie daje logo ;] Ładnie zrobione a co do stronki ... hmm zarejestruje się :rolleyes:

Mam jeszcze takie małe ogłoszenie.

Poszukuje moderatorów na forum:

Wymagania:

- Znajomość pisowni polskiej

- Zainteresowanie tematyką

- No i chęci :)

Kuboszek coś dla Ciebie!!! - Kubox66

Coś dla mnie ;D

- Znajomość pisowni polskiej- śmiesz wątpić? :P

- Zainteresowanie tematyką- A jak!

- No i chęci smile.gif- gdybym nie miał chęci, to nie pisałbym teraz tego posta.

Kuboszek coś dla Ciebie!!! - Kubox66

Niestety mogę moderować tylko te forum :)

Nie wystarczy Wam jednego forum?Trzeba od razu drugie?

No chyba że założyciel tamtego i tego forum jest ten sam.

Fajny wygląd i pół-profesjonalna robota :)

Kuboszsek przykro mi to mowic ale modem nie zostaniesz tu nigdy xd

I takkk ja moge byc modem na tym forum! Gram w dragonice ale z ortografiom troche cienko, mam nadzieje ze to nie przeszkodzi?XDD

//TroCHe widać - Mr. Hania.

@albo i nie, zobaczylem te forum i widze ze modzi to wszyscy niespelnieni/niedoceniani ludzie z tego forum(rzucili sie jak psy na zarcie:D). odpuszcze sobie ;p

Fajnie wygląda to 1. :D i nawet nieźle zrobione. Właśnie se ściągam Tą grę , więc Jak będę miał jakiś problem to napiszę ;"D

róbcie sobie i 99 forum o dragonice ale fakt faktem moje było pierwsze,nie mam zamiaru rywalizować mam was wszystkich w d*pie i zawieszam strone

Jeśli zrobisz dla mnie specjalną range : Krytyk-przesmiewca to chetnie bede brał udział w wegetacji tego forum :D

btw. ocom.pl to tez darmowy hosting. Lepiej go zmience na jakis platny chociazby SMS'em bo troche laguje stronka. @upup

Wlasnie pokazales ze twoja strona byla nic nie warta i sam jestes sfochanym dzieciakiem. To , ze jest konkurencja nie znaczy ze od razu musisz zamykac forum. To jest zrobione bardziej profesjonalnie od twojego co nie znaczy ze w ogole jest ono profesjonalne bo w tej skali wystawiam 3/10. Dla mnie za fansite powinna sie zajac osoba ktora moze wydac ta dyche miesiecznie za dragonica.pl ;/

Witam, w związku że mało jest forum o Dragonice postanowiłem jedno założyć. Adres forum to http://dragonica.ocom.pl/

Zaprasza do udzielania się na forum. Może coś z niego wyjdzie :).

Pozdrawiam Smoky.