www.GoldaAndGlory.pl - opinie

Witam wszystkich.

24 lutego wystartowała gra Gold And Glory - World of Medieval Towns v1.0.

Zapraszamy do gry i wyrażania opinii. Jako że jest to świeża produkcja jesteśmy bardzo ciekawi waszych opinii na jej temat. Wszystkie komentarze mile widziane. Co Wam się w niej podoba, co mniej, a co w ogóle. Co należałoby zmienić/dodać aby gra była jak najbardziej dla Was atrakcyjna.

Z niecierpliwością czekamy na Wasze opinie.

Dzięki za zaproszenie ale klony średnio mnie kręcą. Powodzenia

jest w niej coś nowego? bo chyba kolejny klon

Główne różnice pomiędzy Gold And Glory a innymi podobnymi grami:

• 100% aktywnych graczy (szybkie usuwanie nieaktywnych kont)
  • Wojna/wojsko nie jest głównym i jedynym sposobem na podbój świata
  • bardzo duża różnorodność surowców (kilkadziesiąt, w tym surowce ekskluzywne, bardzo rzadkie)
  • nie wymaga ciągłego ślęczenia przed komputerem, najważniejsze są pojedyncze decyzje
  • 100% polski kapitał (intelektualny i finansowy)

To może tyle na teraz, mam nadzieję że więcej różnic będziecie chcieli znaleźć sami ;)

Najlepiej gdyby była torową grą. (a jest?) Można dotować konto przez sms itp?

Przecież ta gra to nic innego jak Knights Divine- dokładnie te same zasady! Ale tak ogółem to może być, choć przydałoby się nieco innowacyjnych pomysłów dodać.

Może być! Ale trochę na początek trza się połapać.

Już mogę powiedzieć śmiało, że ta gra to połączenie:

-już nieistniejąca Knights Divine (sposób budowania, zatrudnianie ludzi, mapa, cała gra to jeden skrypt, sposoby na podbój)

-Gotyx (pory roku, liczba surowców, wpływ żywności na ludzi)

Witam wszystkich.

24 lutego wystartowała gra Gold And Glory - World of Medieval Towns v1.0.

Zapraszamy do gry i wyrażania opinii. Jako że jest to świeża produkcja jesteśmy bardzo ciekawi waszych opinii na jej temat. Wszystkie komentarze mile widziane. Co Wam się w niej podoba, co mniej, a co w ogóle. Co należałoby zmienić/dodać aby gra była jak najbardziej dla Was atrakcyjna.

Z niecierpliwością czekamy na Wasze opinie.