Www.krzyżowcy.pl

Startuje nowa gra przeglądarkowa w piątek o 20:00, pierwsze 50 kont dostanie małe konto premium na 14dni!!! Bierz udział w świętych wojnach, stwórz bohatera, zdobywaj wrogie osady, wybierz nacje, jedną z 8 narodowości która ma swoją specjalną jednostkę! Nie przegap startu gry, ktory będzie miał miejsce w piątek o 20:00 14.10.2011r.!

www.Krzyżowcy.pl

na pewno wbiję, mam nadzieję, że o 20 będę na kompie...

Serdecznie zapraszam :)

Dziwna nazwa dla polskiej gry. Krzyżacy wieczni wrogowie Rzeczpospolitej Polski chyba że napierdziela się w tej grze armie krzyża czarnego.

Dziwna nazwa dla polskiej gry. Krzyżacy wieczni wrogowie Rzeczpospolitej Polski chyba że napierdziela się w tej grze armie krzyża czarnego.

Terminologia krzyżowiec oznacza osobę biorącą udział w krucjacie (czyt. krzyżowiec nie znaczy krzyżak).

Krzyżak, a krzyżowiec to nie to samo. Krzyżacy to potoczna nazwa jednego z zakonów, natomiast krzyżowcy to osoby, które brały udział w krucjatach. Tak więc malutka część Krzyżaków była krzyżowcami.

Dokładnie tak! Głównym zadaniem w grze sa wyprawy krzyżowe bądź Dżihad. Stąd nazwa "Krzyżowcy". Dzisiaj premiera :) Serdecznie zapraszam!

ja wejdę na pewno lubię tematykę krucjat i krzyżowców

Co wy na to by zagrać w tą grę przeglondarkową? Zebralibyśmy ekipe i na Jerozolime ;D. Nazwa dla krucjaty : ''Krucjata Dzikich Graczy'' :P

Mam nadzieję że gra bd fajna ;] wbije na pewno.

Mam nadzieję że gra będę fajna ;]

:mellow:

Jak znam życie to gra nie będzie niczym specjalnym, to że kompletnie nic o niej na chwilę obecną nie wiadomo nie polepsza wcale sprawy.

Na pewno zagram :) Mimo, że wydaje się być kopią to i tak nic nie mam do roboty, a kto wie może będzie fajnie :D

Moge zapewnić, że to nie jest żadna kopia. Pomysł na gre jest w całości mój. Co do krucjat to mogę zdradzić, że będą się odbywały co 3dni.

Krucjata-3dni-obrona przed Dżihadem-3dni-Krucjata-itd. Na krucjacie bedzie można zgarnąc tyle surowców jaki udźwig będą miały wysłane jednostki. Aby wziąć udział w krucjacie bohater musi osiągnąc 10 poziom, co nie jest łatwym zadaniem. Nacja która zwycięży krucjate, obronę, bądź dżihad zdobywa surowce jak i pkt. chwały za, które bedzie można kupić bohaterowi itemy, niezbędne do dalszego lvlowania.

Więcej dzisiaj o 20:00 :)

dobrze bo właśnie szukałem gry przeglądarkowej B)

Ta gra coraz bardziej mnie przyciąga ;D.

Też wypróbuję. Szukajcie pod nickiem Sancio:)

Do zobaczenia o 20.

Oj wy to Problemy Macie ... Do zobaczenia w grze o 20

Ależ jestem ostro napalony na tą grę. Mam nadzieję, że się nie zawiodę, bo się zapowiada świetnie! Niech nas będzie jak najwięcej : )

Do 20.00, pozdro : D

Też zobaczę z czym to się je, nic nie mam do stracenia :) Erebor, ja na twoim miejscu nie miałbym takich nadzieji. Bo naprawdę możesz się zawieść. Nigdy nie podchodzę do gier ,,To będzie boskie!", ,,Wygląda znakomicie na filmikach", ,,Super opis, to będzie genialna gra!". Raczej podchodzę do wszystkiego z dystansem i lepiej na tym wychodzę niż miałbymbyć tak napalony jak ty. Wyobrażasz sobie daną grę taką jaką chciałbyś widzieć, a nie taką jaką jest naprawdę. Potem słyszę i czytam: ,,Zawiodłem się, myślałem, że będzie lepsza". Wszyscy na około są zawiedzieni na kogoś lub na coś bo sami sobie stwarzali iluzję. Taka jest iluzja rzeczywistości.

Popieram poprzednika :) Mam nadzieję, że Was zaciekawi fabuła, a nie aktualna grafika, która ciągle jest w budowie. Mam nadzieję, że szybko sie z tym uporam.