Www.loltube.pl

logoqqu.png

Jesteśmy prężnie rozwijającą się stroną która ma do zaoferowania najlepszy zbiór obrazków ze świata League of Legends.

Znajdziecie tu niesamowite arty bohaterów, nietypowe sytuacje, ciekawe hasła, pełne humoru zdjęcia!

Codzienna aktualizacja zdjęć, jak i możliwość wrzucenia własnych dzieł!

Serdecznie zapraszamy!

www.loltube.pl

Możesz również dołączyć do nas na

Face Book'u

no panowie, myślę że pomysł dobry, ale jest zawsze jakieś "ale"

nie zepsujcie tego, jak to zrobiły demotywatory, mistrzowie i inne stronki tego pokroju

czeka Was dużo pracy, ale myślę że może się to Wam opłacić,

wystarczy dokonywać ostrej selekcji oraz bardzo mocno zaangażować się w marketing, bez tego nawet pepsi, apple i inne znane marki nie były znane nawet w burkina faso

proponuję pospamować trochę na różnych oficjalnych portalach lola, ale w taki sposób aby odebrano Was przyjaźnie i chciano współpracować

ps... i zmieńcie te logo na FB, można było zrobić coś lepszego coś co nie ma tyle czarnego tła ;p

Będziemy robić co w naszej mocy :) I bardzo dziękujemy za cenne sugestie :)

Bardzo ciekawy pomysł ale mam 1 zastrzeżenie dotyczące stronki a mianowicie brak dodawania komentarzy.

W sumie to bardzo dobry pomysł, nie myśleliśmy jeszcze nad tym ale nie umknie to naszej uwadze. Teraz jesteśmy skupieni na możliwości dodawania filmików.

Przepraszamy za chwilową niedyspozycję strony, nasz serwis uzyskał wysoką popularność przekraczającą nasze oczekiwania. Strona jest właśnie przenoszona na nowy, lepszy serwer. Wracamy wkrótce!

logoqqu.png

Jesteśmy prężnie rozwijającą się stroną która ma do zaoferowania najlepszy zbiór obrazków ze świata League of Legends.

Znajdziecie tu niesamowite arty bohaterów, nietypowe sytuacje, ciekawe hasła, pełne humoru zdjęcia!

Codzienna aktualizacja zdjęć, jak i możliwość wrzucenia własnych dzieł!

Serdecznie zapraszamy!

www.loltube.pl

Możesz również dołączyć do nas na

Face Book'u