Wybieramy i gramy!

Siema.

Demokratycznie, na mocy głosowania zdecydowaliśmy, że gramy w Sun Online. Jeśli ktoś jeszcze chciałby się dołączyć to pisać.

Lista graczy w tym momencie wygląda następująco:

-RaVeN

-Sancio

-nadir22

-nex

-waziu

-ezio

-zederich

-Loureg

-Kr0likxD

-xyligan

-basket12

-starcu

Pozdrawiam i zapraszam do wspólnej gry ;)

Sun Online

Ja bym pogral w Allods online jak cos wyjdzie to pisz na moje gg, aha i czy to bedzie sie gralo nowymi postaciami? Bo nie mam żadnej w Allods.

W Allodsa gralibyśmy od nowa. W WoA mam 30 lvl a w Sunie siedemdziesiąty któryś, więc pomógłbym Wam trochę z questami. Ale wpierw trzeba zadecydować w co gramy. Dlatego proszę, piszcie, która gra Wam pasuje i ta z największą ilością głosów wygra ;)

Ja jestem za War Of Angels

powiem ci szczerze ze głupawe gry wybrałeś, grałem chwile w Allodsa i mi sie nie podoba, Jade Dynasty tak samo. Jestes za WoA albo SuN

2 głosy na Suna, 2 na War Of Angels i 1 na Allods. Gramy w tę grę, która dostanie 4 głosy. Także ruchy ludzie. Głosujcie i gramy.

W której grze pvp wygląda najlepiej bo na taką zagłosuję i chętnie pogram bo w żadną z tych jeszcze nie grałem.:)

Oczywiście najlepiej żebyśmy wybrali grę zrobioną pod dungeony/party żeby nie grać samemu.

No i jeśli nie zaczynamy od nowa to odpadnę. Najlepiej wszyscy w tym samym czasie od 1lv:)

Jak chcecie to ja mogę zagrać od nowa, tyle że jak w sunie wbije do Was moja ele to q bd Wam szły z prędkością światła. Podobnie w WoA. Wszystkie gry prócz JD świetnie nadają się do grania w party. Niestety o pvp dużo Ci nie powiem, gdyż mnie to nie kręci ;)

To ja za SUN.

To jeszcze jeden głos na Sun i gramy. Ja jakby co już pobieram.

Ja do suna moge wrócić, bo mam tam ele full ether na 85, więc jak coś to wam tam pomoge, ale żeby było więcej ludzi niż 4-5, bo to sie nie opłaca...

Naadir, zagramy od nowa. Będzie większa zabawa ;)

Siemanko ja z chęcią zagrał bym w SUN online, w razie czego moje gg : 12653712

Więc rozumiem że SUN tak?>?

Teraz mówcie od nowa czy wy zostajecie przy postaciach bo jak zostajecie to odpadam..

Dobra wierzę w was i pobieram:) jutro zagramy:) jeśli chcecie mogę udostępnić kanał ts3.

Tak gramy od nowa. Mi to bez różnicy. I tak mam z eventu na wszystkich postaciach eq + 12 na 1 lvl ;D

Jakbyś Sancio mógł to byłoby fajnie.

Mam już 25% :) Mam nadzieję że nie przestaniemy po 1 dniu tylko troszkę pogramy:) Piszcie teraz czy będziecie na pewno grać:)

No ja na 100% ;)

Ja gieram napewno, ściągam już klienta.

Ja ściągam z Webzena ;p Na szczęście dobrze wybrałem:)

Kim będziecie grać najlepiej żeby ktoś zrobił tanka typowego DPS i heal jeśli coś takiego jest wtedy ogarniemy jako tako:)