Wybieramy i gramy

gramy w c9 wszystkie osoby chętne do gry proszę o zgłoszenie się do mnie na pw albo o wbicie na ts.. tspolska.pl kanal 13 hasło podam na pw albo na ts

Elsword EU - 1 głos ^^

warn_ico.png
Warn za Offtop. - crracked
Elsword EU - 1 głos ^^

wbij lepiej na GG a nie piszesz tu hehe

Elsword EU - 1 głos ^^

też jestem za elswordem ;-)

Ludzie widzicie tu gdzieś w tej ankiecie elsworda??

Ludzie nie biora powaznie tej ankiety bo juz tysiace innych bylo z tymi tytulami i wiekoszosc nie wypalila.

Najlepiej dolaczyc do gotowych grup/gildii.

Niestety te 2 tytuly mnie nudza wiec nie zaglosuje. Sa to dobre gry ale juz te lata mam za soba... no me gusta ^^

Zobaczymy narazie remis prosze nie pisać 1 glos na mu itp nie będziecie grali to nie piszcie bez sensu ;]

Ja niestety nie zagram z wami nigdy nie grałem w wyżej wymienione gry w ankiecie, i jakoś mnie do nich nie ciągnie :)

Ale chciał bym zwrócić uwagę na niepotrzebne komentarze wyżej....

po co pisać skoro nie chce się głosować na wyżej wymienione w ankiecie gry... (tak tak w pewnym sensie sam sobie zaprzeczam )

No i dodam z doświadczenia że są marne szanse na zgranie większej ekipy ;)

z przyczyń osobistych jestem zmuszony przełożyć na 20 wieć glosować a o 20 podam juz tsa

jednak gramy w C9, wszystkich chętnych zapraszam na PW do Anfy on poda wam ts'a

Zapraszamy Do Gry W C9 o tsa proszę pisać na pw a co do komentarza kolegi wyżej nie komentuje trolla

Teraz tak ja juz gram tyle osob sie zglosilo do gry w c9 a nikt nie gra

warn_ico.png
Odświeża się co 72h, warn. - crracked

@Ref jeśli dalej nikt się nie zgłosi do gry w C9 Zmiennie grę na Dragon Nesta chodz z tego co widze 14 glosów na C9 a nikt nie gra ;/// i to mnie denerwuje

Anfa, wiesz.. te gry są monotonne. Moim zdaniem C9 i Dragon Nesta zamień na inne np. Rift. To ja bym z chęcią zagrał, ale nie w Dragon Nesta czy C9.. Ale jak widzisz ludzie nie biorą tej ankiety na poważnie..

W rifta też bym zagrał z dobra ekipa:]

W c9 grałem rok czasu, osiaglem tam wszystko co się dało. Teraz nie potrafię wrócić do tego tytułu. Jak kolega wyżej pisze nuda i monotonia, tym charakteryzują się gry instancjonowane. DN nie trzeba komentować bo jest tak jak wyżej. Fakt to były świetne gry lecz ich wolny rozwój odepchal tysiące graczy. W te tytuły za swojego czasu grałem po 12h dziennie ale na ts siedziało po 15osob minimalnie... No cóż... Anfa ma sentyment do tych gier i chciałby zagrać lecz jak widać zainteresowanie jest sztuczne. Ludzie tak o zagłosowali i nabili sobie posty. Czas zmienić tytuły w ankiecie i dodać zachęcający opis do tego wszystkiego.

Anfa, wiesz.. te gry są monotonne. Moim zdaniem C9 i Dragon Nesta zamień na inne np. Rift. To ja bym z chęcią zagrał, ale nie w Dragon Nesta czy C9.. Ale jak widzisz ludzie nie biorą tej ankiety na poważnie..

Nie wiem czy nie zauważyłeś ale ankieta dotyczy pewnego typu mmo, gdzie Rift do nich kompletnie nie pasuje. To jakbym powiedział, że wolałbym ekipę do LoLa niż do WoWa, bo tego drugiego nigdy nie trawiłem gdyż jest był i będzie słaby. C'mon.

(...) Ludzie tak o zagłosowali i nabili sobie posty. Czas zmienić tytuły w ankiecie i dodać zachęcający opis do tego wszystkiego.

Popatrz na swój pierwszy post w tym temacie.

Do autora tematu: nie czytaj tych pesymistów tylko zbieraj ekipę i zamykaj temat. Znam przynajmniej parę osób, które chętnie by zagrały w jakiekolwiek mmo, aby tylko był zespół pewnych osób z grona znajomych, albo znajomych znajomych. Na forum napewno jest jeszcze więcej takich graczy, którzy są otwarci na wspólną grę z kimś, kto ma czas i chęci na dłuższą zabawę. Tylko szkoda, że nie wiadomo jak poszło zakładanie teamów poprzednim organizatorom takich zespołów, wtedy może ci wszyscy niewierzący wreszcie przestali by spamić takie tematy.

vilczy, dałem mu propozycję.. A co do czego.. Ja nie jestem pesymistą ^^ ! Propozycja.. :] Skoro mu tak gra się podoba, to niech gra.. ja tu tylko proponuje Rift'a, bo jest to całkiem ciekawa gierka.

gramy w c9 wszystkie osoby chętne do gry proszę o zgłoszenie się do mnie na pw albo o wbicie na ts.. tspolska.pl kanal 13 hasło podam na pw albo na ts