Wybieramy klasyke i gramy

Już była takich tematów ale to temat który postawia kawę na ławę. Tak jak w temacie wybierzemy jakąś starszą wersje gier klasyki (i tak komputer mi nie udźwiga nowych gier) i gramy i robimy Team wybierajcie w ankiecie grę. TS'a już mam i można wbijać ale jeśli chcecie już na poważnie to piszcie na moje GG: 44822281 lub PW jeśli byście chcieli zagrać w jakąś inną klasyke (grę) to piszcie mi na GG lub PW. Ale pamiętajcie w ankiecie (to daje 50% wyborów ale większą szanse daje napisanie do mnie).

PS.: Jeżeli będziecie na poważnie do podam tym, którzy do mnie napiszą podam im kanał TS :P

Głosowanie trwa do 21.00 dzisiejszego dnia!!! :D

Dzięki za głosy. :)

Aż bym sobie zagrał w ET :3

Aż bym sobie zagrał w ET

Czyli zgłaszasz się do teamu mam rozumieć ?

Już była takich tematów ale to temat który postawia kawę na ławę. Tak jak w temacie wybierzemy jakąś starszą wersje gier klasyki (i tak komputer mi nie udźwiga nowych gier) i gramy i robimy Team wybierajcie w ankiecie grę. TS'a już mam i można wbijać ale jeśli chcecie już na poważnie to piszcie na moje GG: 44822281 lub PW jeśli byście chcieli zagrać w jakąś inną klasyke (grę) to piszcie mi na GG lub PW. Ale pamiętajcie w ankiecie (to daje 50% wyborów ale większą szanse daje napisanie do mnie).PS.: Jeżeli będziecie na poważnie do podam tym, którzy do mnie napiszą podam im kanał TS Głosowanie trwa do 21.00 dzisiejszego dnia!!! Dzięki za głosy.

Lepiej przejrzyj te tematy: http://mmorpg.org.pl...worzenie-teamu/ i http://mmorpg.org.pl...o-wybranej-gry/ i napisz privy do tych osób które "chcą grać w cokolwiek, byle by był team". Ablo te które zadeklarowały się do gry w któreś tytuły w ankiecie. Jeżeli zbierzesz PEWNE nicki do Teamu, to nie widziałbym problemu aby zrobić taką ankietę, aby ewentualnie dobrać jeszcze paru chętnych. Bo zrobienie po raz KOLEJNY czegoś z niczego nie udało już do dzisiaj paru już odważnym pomysłowawcom tego typu zorganizowania teamu...

Pisałem i nic

Oni akurat powiedzieli że jak będzie Team/Gildia to dojdą :D

Więc tak, głosujcie dalej do ankiety i piszcie do mnie na GG lub PW albo tu czas do 21.00

I żeby nie było jak się uda to Team będzie na 100% :P

Ja mogę zagrać. We Flyff`a.

Głosujcie dalej i piszcie na moje GG:44822281

Zostało jeszcze 20 min. Głosujcie wybraną grę ogłoszę po 21.00

Jeśli będzie remis dodaje 1 godzinę do głosowania

warn_ico.png
Opcja edit nie gryzie. Salek

kalsyke? jak to przeczytałem myślałem że będzie z kim pograć w Baldura czy coś....

Ja myslalem ze chodzi o neverwinter przez hamachi

Szczerze liczylem na Wow-a :/

Szczeże ,nie liczyłem ,że wygra jakaś słaba strzelanka.

Slabe to masz jajka pomiedzy nogami

Nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz.

Koniec głosowania wygrało:

Wolfenstein E.T.

Jeśli ktoś chce zagrać w Team w Wolfenstein E.T. piszcie GG: 44822281 Na tym GG podam wam TS'a i można od jutra już grać :D

Pewnie nawet nie pograłeś nawet 5 min a mówisz że jest słaba dla mnie gra jest bardzo fajna mimo że nie gram uważam że to był dobry wybór bo gra fajna ;p

Już była takich tematów ale to temat który postawia kawę na ławę. Tak jak w temacie wybierzemy jakąś starszą wersje gier klasyki (i tak komputer mi nie udźwiga nowych gier) i gramy i robimy Team wybierajcie w ankiecie grę. TS'a już mam i można wbijać ale jeśli chcecie już na poważnie to piszcie na moje GG: 44822281 lub PW jeśli byście chcieli zagrać w jakąś inną klasyke (grę) to piszcie mi na GG lub PW. Ale pamiętajcie w ankiecie (to daje 50% wyborów ale większą szanse daje napisanie do mnie).

PS.: Jeżeli będziecie na poważnie do podam tym, którzy do mnie napiszą podam im kanał TS :P

Głosowanie trwa do 21.00 dzisiejszego dnia!!! :D

Dzięki za głosy. :)