Wybor bohater smite

Wróciłem sobie do smita i niedługo bede miał kasiorke nad nowego boga chciałbym jakiegoś dobrego walczącego w zwarciu myślę nad fenrirem byle by to była postać mele i facet jakieś propozycje ?

Fenrir rozwala system. Ta postać ma taki damage, że aż strach. Oprócz niego polecam Aresa. Ulti niszczy wszystko, szczególnie na arenie. Budujesz go pod tanka + jakieś aury i nawalasz po całości.

Ares to bardzo taktyczny bóg. Jak go ogarniesz, ubierzesz pod tanka z aurami (minimum 4) to bedziesz zamiatal wszystko i wszystkich. Jeżeli przeciwnicy w pore nie kupia bread'sów to mają po grze. No i jak by nie patrzeć Ares walczy na odległość.

Fenrir zostal juz oslabiony, nie one-hituje juz wiekszosci bogow swoim 3 skillem. Możesz spróbować Herculesa, całkiem przyjemna postać,

Tym to jak ogarniesz i złożysz wszystkie potrzebne itemy to zabijesz wszystko.

Ares jest melee tankiem więc walczy wręcz. Na dystans łapie łańcuchami,pluje ogniem.

Jak zaczynałem grać w SMITE to biorąc Kali albo Archane wymiatałem bez specjalnego wysiłku. Dziwiłem się że dają takie imby w grze i że powinien być jakiś balans przecież. Może to kwestia skilla wyrobionego w MOBA games, ale nie sądzę... naprawdę fajni bogowie na początek imo.

Jezeli chodzi o op bogow to polecam tez lokiego Potrafi zdjac na combo prawie kazdego

Wróciłem sobie do smita i niedługo bede miał kasiorke nad nowego boga chciałbym jakiegoś dobrego walczącego w zwarciu myślę nad fenrirem byle by to była postać mele i facet jakieś propozycje ?