Witam,zamierzam zagrać Lol.Jestem słaby w dotach i strategiach dlatego poszukuję bohatera łatwego do ogarnięcia.Najlepiej maga albo zabójcę.
Wybór bohatera
na poczatek proponuje ci Mastera Yi , tryndamera , xin zao .
Ja np na początek kupiłem fiddlesticks'a i lux i jestem zadowolony . Ale radze Master Yi , Ashe , Ryze , xin zao .
Dla poczatkujacego polecam mordekaiser albo garen ... ciezko ich zabic przez co bedziesz mogl troche dluzej powalczyc i pouczyc sie gry
Ja bym Ci zaproponował Annie (mag, dobry dmg, stun obszarowy) albo Nunu (slow, speed + atk speed, healuje się na minionach). Wydaje mi się, że te postacie są łatwe do ogarnięcia i do tego tanie.
Peace
A z mojej strony proponowałbym Katarine oraz Morde =)
Z Magów to Ryze, a z zabójców to może Jax, co prawda potrzeba czasu żeby go ogarnąc ale jak dasz rade to kosisz ;D
ja ci polecam mhm mordekaiser i katarine ale one sa drogie to moze yi :}
ja ci polecam mhm mordekaiser i katarine ale one sa drogie to moze yi :}
@UP Double post
@Topic
żebyś dużej straty w kasie nie miał to polecam ci Master Yi taniocha i kosior niewyobrażalny
Definitywnie Mordekaiser. Moim zdaniem najbardziej OP champion w LoLu. Kolosalny DMG (na początku morderczy, potem stopniowy dmg mu spada) i gigantyczne survi.
Może spadam bo składasz na nim same survi zamiast survi z AP np. Ryjal Scepter
Nie prosciej wejsc w swoj profil, kliknac champion i wybrac recommended?
Te recommended nie są zazwyczaj dobrze polecane : )
Nie gram zbyt długo, ale mam kilka wytypowanych postaci, które łatwo ogarnąłem i spokojnie z dobrym buildem kosze ludzi na meczach
Mordekaiser - Dobry jak lecisz 'na pałę' ^^ Duży dmg itd. jak inni opisali
Ezreal - Dobrze sie nim grało jako magiem
Katarina - Jako zabójca sprawdzała się całkiem nieźle
jeśli zabójca to Katarina najlepsza ;D
ale na początek ogarnij np. Ashe, też ciekawy champion
Witam,zamierzam zagrać Lol.Jestem słaby w dotach i strategiach dlatego poszukuję bohatera łatwego do ogarnięcia.Najlepiej maga albo zabójcę.