Wybór fotela do komputera

Otóż mam około 300 zł na wydanie na fotel ale nie wiem co kupić,

szukam czegoś trwalszego i w miarę wygodnego.

I proszę odpuścić sobie komentarze typu dozbieraj 200 zł i kup to, po prostu chce przeznaczyć na fotel 300 zł +/- 20 zł i tyle.

Z góry dzięki i czekam na odpowiedzi.

Podaj dlugosc i szerokosc tylka, bym mogl proporcjonalnie okreslic wielkosc i cene.
Wage i wzrost tez mozesz podac, bedziemy wiedziec jakiej wielkosc fotel/krzeslo(na wszelki wypadek) szukac.

chyba najlepszym sposobem będzie wybranie się do sklepu i samemu srpawdzenie krzeseł tym bardziej że to Tobie ma być wygodnie a nie żę ktośpoleci bo mu wygodnie.

Tak jak Sakret mówi, idź do sklepu i sam sprawdź. Ja np. siedzę na fotelu salonowym, bo biurowe są dla mnie niewygodne.

No to jutro się do ikeji wybiore.

Lepiej iść do sklepu niż kupować na allegro bo w tej cenie znajdziesz to samo na portalach aukcyjnych co i w marketach. Gdyby to była jakaś większa sumka to można kombinować (akracing/dxracer) ale mając 300 zł nie ma sensu. Możesz szukać jakiegoś kubełkowego. Aby nie była to skaja i inne eko skóry ponieważ szybko się wyciera + piecze w tyłek przy takich upałach. Ewentualnie mogę polecić ten: http://allegro.pl/fotel-biurowy-wentylowany-z-funkcja-bujania-racing-i4398004659.html . Kuzyn kupił sobie podobny również z mikrosiatką i nie narzeka. Podobno całkiem wygodny i nie drażni skóry.

Jakbyś w ikei nie znalazł odpowiedniego fotela to polecam jeszcze JYSK i BlackRedWhite w ostatecznosci BODZIO (ale watpie zeby mieli tam takie fotele)

nie no to już chyba przesada... monitor mogę zrozumieć ale FOTEL. Czekam na temat "w jakich gaciach grać"

warn_ico.png
Spam ~ NS

Jak to w jakich? DLA GRACZY!

Pielucha też się nada... bo gracz nie może robić przerwy na WC!

Co do tematu...

Idź do sklepu i siadaj tyłkiem na fotelach wybierz ten który najbardziej TOBIE odpowiada.

Co jak co ale przy takiej kwocie to wsio ryba, jakość i tak leży.

Tia wiem aby wytrzymał te 2/3 lata :P potem kolejny.

A co do gaci to oczywiście że pro gamerskie fatality 2014 + 50 do skilla.

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQLBxAnkYAoA8TsEHS6airslMgufAVFyOWsYMubBg20vC2bykhd

/\ Gwarantuje Ci, że to super komfortowe krzesło ekhm... potocznie zwane "taboretem" PRO Gejmingowe nie pozwoli Ci grać dłużej niż 1 godzinę dziennie co spowoduje, że będziesz miał więcej czasu dla siebie i bliskich.

A tak na serio to czy na prawdę warto kupować jakieś super zaawansowane krzesło przeznaczone tylko do gier? A nie lepiej kupić jakieś standardowe "obracane" z dużym oparciem ? I na pewno przy tym dużo zaoszczędzisz kaski :)

Widać że nie przeczytałeś pierwszego posta. Jak bym chciał kupić gamingowe krzesło to bym musiał wywalić około kafla na takiego ak racing czy jak tam się zwał.

A zapytałem się bo może ktoś zna jakaś markę dobrą i wytrzymałą.

Dobra do zamknięcia bo spam się zaraz zrobi jak wyżej od Nevelrand-a.

Otóż mam około 300 zł na wydanie na fotel ale nie wiem co kupić,

szukam czegoś trwalszego i w miarę wygodnego.

I proszę odpuścić sobie komentarze typu dozbieraj 200 zł i kup to, po prostu chce przeznaczyć na fotel 300 zł +/- 20 zł i tyle.

Z góry dzięki i czekam na odpowiedzi.