Wybór klasy oraz poszukiwanie gildi

Witam, mam pytanko w sprawię klasy czy istnieje w gw2 klasa który jest coś na podobę summonera , kogoś kto walczy za pomocą summonerów lub wspomagają go w walce.

Poszukuje również jakiejś fajnej otwartej na nowych graczy gildi, jestem początkujący i zupełnie zielony w grze (gram wraz z dodatkiem).

Necro condi wspomaga się summoneram.

Necro condi wspomaga się summoneram.

To jedyna taka klasa tak ? i jeszcze takie pytanko bo widziałem na yt że łucznik miał na ekranie tak jakby celownik w fpsie zamiast myszki w jaki sposób to ustawić ?

Kilka klas ma summony, chociaż w większości przypadków są to elitki z duzym cd, najbardziej pod opis podchodzi necromancer ze swoimi minionami.

Kilka klas ma summony, chociaż w większości przypadków są to elitki z duzym cd, najbardziej pod opis podchodzi necromancer ze swoimi minionami.

Dziękuje za pomoc zdecyduję się aby nim zagrać. A wiesz może jak uruchomić tryb z celownikiem na ekranie zamiast myszki (widziałem takie coś na yt u łucznika i nie wiem czy to mozliwe)

ustawienia - action camera mode, możesz ustawić skrót klawiszowy na włączenie i wyłączenie

ustawienia - action camera mode, możesz ustawić skrót klawiszowy na włączenie i wyłączenie

Dziękuje i pozdrawiam.

Jeszcze mesmer przyzywa clony i phantasmy, ale to jedynie wspomaga w walce aniżeli jest ja podstawa.

Witam, mam pytanko w sprawię klasy czy istnieje w gw2 klasa który jest coś na podobę summonera , kogoś kto walczy za pomocą summonerów lub wspomagają go w walce.

Poszukuje również jakiejś fajnej otwartej na nowych graczy gildi, jestem początkujący i zupełnie zielony w grze (gram wraz z dodatkiem).