Wybór klasy

Jest to temat, w którym możecie zaprezentować jakąż to klasą zamierzacie grać w Path of Exile.

Naturalnie jest to temat otwarty na dyskusje, jeśli ktoś chciałby wytknąć jakieś wady lub wspomnieć o zaletach prezentowanych tu postaci to niech się nie krępuje.

Mile widziana będzie argumentacja waszego wyboru/wypowiedzi.

Na pewno nie Shadow. Mam postać Shadow'a na 20 którymś lvlu. Potem dostaje Skilla z którego teleportuje się do wybranej jednostki automatycznie atakując obiema brońmi z czego każdą po 150% SUMY obrażeń.

Zbyt pro, psuje całą zabawę z rozgrywki. Lecz do 20 lvla fajnie się nim gram :).

Tak to preferuje Rangera lub Witch. Obie postacie mają bardzo fajnie wyglądające i oczywiście przydające się umiejętności.

Witch:) z coldem to swietny wybor dla poczatkujacych graczy:> Tym zamierzam rozpoczac swoja przygode za 2,5m:P

Marauder. Chyba najłatwiej utrzymać nim równowagę między atakiem i obroną, wystarczy wyłapać pasywy z +%l ife/life regen, trochę armora i resztę można pakować sobie w dmg, nie martwiąc się że padniemy na pierwszym lepszym bossie.

mialem isc na maru 2h sword ale pojde maru 1hmace +shield z uwagi na glaciar hammer

zależy od tego kiedy dodadza PvP ale pewnie i tak shadowem zagram

pvp content i cut troath league maja ruszyc wraz z OB czy cos takiego

Shadow, a czemu?.... Bo lubię grać zabójcami ;p

I tak na razie tam jest zero balansu. Witch niszczy wszystko i nikogo nie potrzebuje do pomocy :/

Ja osbiście gram Duelist

Prawdopodobnie Ranger[80%] bądź Shadow[20%]

Shadow, DEX + INT zawsze jest mniam.

Rangerem gra się przyjemnie. Warto jednak sprawdzić każdą klasę, chociaż przez te początkowe kilkanaście minut.

Jeżeli ktoś nie posiada konta do PoE mogę jedne konto oddać ale nie za darmo. Konta które mnie interesują:Dota2,LoL(East 30lvl),Aion(Veteran serwer Eu)

zależy od tego kiedy dodadza PvP ale pewnie i tak shadowem zagram

Właściwie jakby na to spojrzeć... PvP jest już, w swój własny ułomny sposób. Wystarczy wejść do grupy, wyjść i zaczynamy zabawę... Zresztą już w grze są questy które wykorzystują PvP/E na swój sposób (Akt 2).

I tak na razie tam jest zero balansu. Witch niszczy wszystko i nikogo nie potrzebuje do pomocy :/

Daj temu parę poziomów, Witch co prawda niszczy wszystko, ale jest tak słaba na dłuższą metę, że idzie od wszystkiego na 1-2 strzały.

Przy okazji, z tego co mi wiadomo, niedługo w Shadowa ma trafić poprawka dotycząca owego Flickera.

Jakoś najbardziej podoba mi się gra pojedynkowiczem (Str/Dex), trochę jak barbarzyńca z wykorzystaniem sztuczek (Phase Run,Blood Rage,Puncture...). Dużo by mówić, postać może być równie dobra jako Mięso armatnie (wbrew pozorom ma niezłe zdolności do przyjmowania ataków), albo postać ofensywna.

Open Beta została przesunięta do połowy sierpnia.

Ranger :)

Two handed duelist z pasywami na life bonus i armor bonus koksi wszystko....rangerem wbiłem 53lv i nudno(mała ilość hp, słaby def), shadowa 33lvl na ruthless nie daje rady solo, innych tak do 20lvl (maruder, witch) i na bank kiedys wróce, jeszcze nie grałem templarem ale przymierzam...póki co planuje wpierw ukończyć chaos duelistem(a jestem na ruthless 41lvl) bo rangerem na merciless sie zacialem na amen:(

Jest to temat, w którym możecie zaprezentować jakąż to klasą zamierzacie grać w Path of Exile.

Naturalnie jest to temat otwarty na dyskusje, jeśli ktoś chciałby wytknąć jakieś wady lub wspomnieć o zaletach prezentowanych tu postaci to niech się nie krępuje.

Mile widziana będzie argumentacja waszego wyboru/wypowiedzi.