Wybór konta

Zastanawiam się nad zakupem konta do wowa w cenie ok 100zł

znalazłem konto Orc warrior 70lvl chodzące na Wrath of the lich king (nieaktywne od 2010 roku) więc można by tam użyć scroll of ressurection i zaoszczędzić na dodatkach (55zł)

jest też inne konto za 80zł z Worgenem Priestem lvl 85 z cataclysmem nieaktywne od marca .

Jak myślicie , co bardziej się opłaca?

Nie znam sie na cenach kont, ale cos mi nie pasuje ze sa one tak tanie, przeciez same dodatki sa drozsze. Napisane jest w opisach aukcji ze nie sa zbanowane czy cos?

Właśnie nie , i dziwi mnie że za cene jednego dodatku można zdobyć całe konto z postaciami.

Jeżeli kupujesz konto od kogoś, to ta osoba W KAŻDEJ CHWILI może odzyskać dane. Kumpel kupił kiedyś konto od kolesia, wykoksił 3x80lv, a koleś napisał do Blizza, wysłał skan czegoś tam, i odzyskał konto. To jest biznes, jest grupa osób działająca w ten sposób, ktoś kupuje konta, bije lv, kase, potem oni je odzyskują i znowu selają. A wiadomo, taki "hacknięty" koleś gówno zrobi, bo handel kontami jest nielegalny.

I właśnie dlatego kupuje się konta TYLKO i wyłącznie z kontem e-mail do nich przypisanym.

I właśnie dlatego kupuje się konta TYLKO i wyłącznie z kontem e-mail do nich przypisanym.

Kompletnie nic ci to nie da, poprzedni właściciel i tak będzie mógł je odzyskać.

Proszę cię za 150+PLN zakupisz pod cata z 80+ lvl lub nawet 85 jak mój znajomy z bloku.Co do kradzieży konta to dziwne ponieważ sam sprzedawałem na globie podałem wszystko email klucze pytania sekretne aby je zmienić i nie mogę odzyskać konta.

Prawda jest taka że konta na których są postacie nie na levelu 85, bądź 85tki bez nieczego szczególnego (tj. rare mounty, gear itp) chodzą bardzo tanio - grałeś, nabiłeś level, znudziło Ci się, chcesz odzyskać choć trochę kasy.

Na serwisach aukcyjnych w ameryce spokojnie konto z "fresh" 85tką możemy kupić za 30-35$

Zastanawiam się nad zakupem konta do wowa w cenie ok 100zł

znalazłem konto Orc warrior 70lvl chodzące na Wrath of the lich king (nieaktywne od 2010 roku) więc można by tam użyć scroll of ressurection i zaoszczędzić na dodatkach (55zł)

jest też inne konto za 80zł z Worgenem Priestem lvl 85 z cataclysmem nieaktywne od marca .

Jak myślicie , co bardziej się opłaca?