Witam. Temat jest poważny, zmarła moja pierwsza poważna myszka do gier pokłon Razer Deathadder 1800dpi R.I.P 02.09.2009-13.03.2011 ;'(
Teraz koniec wygłupów. Jak napisałem w temacie szukam myszki godnej zastępcy, niezastąpionego DA. Może nie była najlepsza nie grałem na innych myszkach dla graczy, więc nie wiem czy inne myszki zaskoczą mnie w pozytywny sposób i podołają. Szukam godnego zastępcy tej myszy z którą przebyłem tysiące godzin w cs 1.6, source, cod4, WOW. Bywały złe i dobre chwile. Szukam myszki która dobrze będzie chodziła na podkładce Razer Goliathus. Gram w cs 1.6(pod tą grę chce najbardziej kupić myszkę) na rozdzielczości 800x600 i czułości 2.3, ustawienia w Razerze to 500hz i 450DPI. Chcę aby w mojej nowej myszce była opcja zmiany na małe DPI 400-800. Myślałem nad Steelseries Kinzu, Logitech mx518, X7, dobrze jeśli byłaby tania myszka i dobra oczywiście z firmy Qpad. Do dyspozycji mam max.150zł więc nie za dużo. Chcę dojrzałych wypowiedzi które przekonają mnie do ważnego wyboru. Proszę mnie przekonać jakimiś informacjami na temat danej myszy, nie chcę żeby wyglądało to tak: SS kinzu.(koniec). Bardzo bym chciał się nie zawieść na nowej myszce. Chciałbym aby się lepiej grało w cs 1.6 na małej rozdzielczości i czułości, a także na gry z większymi rozdzielczościami cod mw2 itp...
Proszę drodzy internauci o pomoc ) Pozdrawiam Kristal.
UP
Chcę abyście napisali o przetestowanej myszce jeśli moglibyście.