Wybór postaci FunToPlay

Tak jak w tytule.Zastanawiam się nad tymi 3ma postaciami.

Fiora-podoba mi się jej prędkość ale boję się szybkiego nerfa w następnym patchu

Ziggs-Fajne obrażenia , fajny wygląd, ogółem jest dobry i ten ultimate

Fizz-Lubie jego E oraz rekina , robi niesamowite obrażenia z W

Zastnawiam się który z nich będzie najbardziej zabawny w grze, dostarczający najwięcej

śmiechu i śmiesznych sytuacji.

Kup sobie eve, śmieszne sytuacje już są gdy wybierasz postać

Jak do śmiechu i śmiesznych sytuacji to chyba Fizz?

Ten skok przez ponad 50% ekranu to już jest śmieszne i równocześnie wkurzające ;D

Kup sobie eve, śmieszne sytuacje już są gdy wybierasz postać

Popieram :D

Mi się dobrze gra z magów Fiddlestickiem śmieszny jest widok bijącego cię i padającego podczas użycia W tryndamera ^^.

Z tej 3 wziąłbym Fizza ta rybka umie wkurzyć.

Śmiesznych sytuacji to chyba w tej grze nie widziałem. Z tych champów których wymieniłeś to chyba tylko ziggs, ma super śmiech : D A tak to polecam Vlada, ładnie sie trolluje ludzi, tylko trzeba wyczuć postać.

-Kup lee sin albo fizz ogarnij na maxa i patrz jak all padają jak ostatnie nooby :D i czytaj chat jak piszą OP lee OP fizz.

-Albo kup lux i kradnij ciągle barona i dragona z ulti. /emoticons/nowe_biggrin.png" alt=":D" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20">

\/ \/ \/ \/ \/ tak zazwyczaj wygląda mój chat podczas gry lux :)

CHAT:

-noob1;WTF

-noob2;where is the baron???

-lux; :D

-noob3;LOL

-noob1;what a noob steals baron?

-lux; me :D

-noob2;reported him

-lux; ^^ LOL

Dzięki za pomoc.Skupie się na fizzie ale poczekam na następnego championa.

Polecam ziggsa.Dobijanie ulti uciekających przeciwników bardzo cieszy,poza tym spory zasięg DMG,a nerfa dostał ale na miny.Rylay Scepter czy jakoś tak + miny=duży slow.Uciekanie za pomocą C4.C4 można chyba przerywać castowanie np.Ulti nunu,malzahar.Można kilka razy w ten sposób d*pę kolegom uratować.Mam też pytanie.Czy Ziggsowi w polskiej wersji nie podkłada głosu ten sam człowiek co meowth z zespołu R?

Kup Fizza i zrób go pod AD maksując W, moge podać Ci build jeżeli chcesz. Fajny też jest Kennen pod AD :D

@up Kennen pod ad rulz, kiedyś tylko tak grałem, potem dopiero nauczyłem się grać ap ^^

@topic poelcam Fizza, ogarnięty zrobi wszystko, mój kumpel z low hp, umiejętnie wykorzystując wszystkie skille wyzerował hp nafeedowanemu Pantheonowi, który robił się pod offtanka. Wiem, że ma być Fun2Play, ale zagrasz nim równie "lajtowo" z kumplami, jak i będziesz mógł brać go na rankedy. Z tego, co wiem, to nie jest on często banowany (ale mogę się mylić).

mylisz się.

Słyszałem opowieść kumpla, który grając Fizzem vs Voli , użył swojego skoku w momencie aktywowania skilla Volie`go ( podrzucenia ) , Fizz znalazł się ponownie na ziemi po ~3 sec ^^

eve jest taka śmieszna że jest gównem a fizzem jest fun skaczesz po lesie nikt cie złapać nie może

takie zdanie mam o AD kennen i go nie zmienię

a go polecam jeśli dla ciebie fun to inaczej nazwany win

Fun z playa...

Hm...

Powiem ze Shen jest dosc ciekawa postacia :}

Sojusznik solujacy przeciwnikow majacy 1/4 hp , a tu nagle pojawia sie Shen teleportujac sie na Bota z Topa, kladac na lopatki enemy ; p

/ Brak polskiej klawiatury ( Mac =-= )

Ja ostano grałem Soraką pod ad iteamy na ad +trinity i deszczyk bardzo ładnie shena pobudza, wpadłem w Tfa to tripla złapałem xD

Aż dziw że nikt mnie od noobów i trolli nie wyzwał xD

Tak jak w tytule.Zastanawiam się nad tymi 3ma postaciami.

Fiora-podoba mi się jej prędkość ale boję się szybkiego nerfa w następnym patchu

Ziggs-Fajne obrażenia , fajny wygląd, ogółem jest dobry i ten ultimate

Fizz-Lubie jego E oraz rekina , robi niesamowite obrażenia z W

Zastnawiam się który z nich będzie najbardziej zabawny w grze, dostarczający najwięcej

śmiechu i śmiesznych sytuacji.