Wybór postaci za 1350 k

Drodzy użytkownicy od pewnego czasu gram w LoLa i zdążyłem nazbierać średnią sumkę(1350).Jednakże mam problem jaką postać zakupić. Oto moje upodobania:

-Dr.Mundo

-Tristana

-Fidllecticks

-Renekton

-Tryndamere

Byłbym wdzięczny za pomoc oraz nie pisanie komentarzy typu "Jakie poj****e postacie" albo "Jaki biedak, haha ja tyle kasy zbieram w 30 minut"

Jedna mała uwaga na początek. Renekton nie jest za 1350 ;)

2 uwaga.

Skąd mamy wiedzieć, że dana postać będzie dl Ciebie dobra? Sam wiesz czy lepiej Ci się gra postaciami pod ap, tankami, czy ad.

Dr. Mundo Można nim iść w tanka lub dpsa ogólnie bardzo mocna postać. (osobiście wole pod tanka 2x warmog i nieśmiertelność xD)

tristana genialny dps z systemem ucieczki i super ulti

Fidl dosyć trudny ap char ze względu na ulti. po ostatnim bufie mocno polepszony w early game

trynd zmora na ap carry lub supportów :D crity po 700 w takiego papiera to piękno gry w lola xD no i ulti...

Dobrze będzie jak obczaisz sobie te postacie na Youtube a najlepiej zagrasz nimi jak będą w losie. Poczekaj dziś będzie nowy los może jakiś tych bohaterów będzie.

sorka za Renektona xD

dotychczas najbardziej zaimponowały mi postacie Ryze i Tryndamere

warn_ico.png
Warn za double post. - crracked

Ryze jest dobry, ale nudny.

Trydnamere jest dobry, ciekawszy.

Dr.Mundo jest rownie dobra postacia, z fajnym q, dobrym ulti.

Fiddle moze byc dla ciebie za ciezki, jesli jestes poczatkujacy, ale to wlasnie jego bym bral, bo jest najciezszy(najdluzej bedziesz go rozkminial) z wymienionych wyzej postaci.

Fiddle albo Mundo, to moje propozycje.

Dzięki za pomoc

Ryze - fajny. Polecam, prosty do nauczenia się

Tryn - Super postać, ale jak wbijesz wyższy lvl to nikt się go nie tyka bo wszyscy wiedzą jak z nim skutecznie walczyć.

Dr.Mundo - Cud miód i orzeszki, moja ulubiona postać. Wczoraj pierwszy raz w życiu zaliczyłem Penta Killa Właśnie nim :D

Fiddle - To samo co u tryna.

Teistana - śmieć, papierek i useless. 3 w 1

Lag = DP

Fiddlesticks = mega ulti

Ryze = duże dmg

a trynde kumpel gra i mówi, że sobie radzi...

A nie myślałeś o Annie? Dobry wcisk i łatwa do ogarnięcia.

Dr.Mundo nie wiem nie grałem ale ładne multi kille graczom wchodzą .

Fiddlesticks (<3) kocham tą postać ulti potężne drain pozwala mieć ciągle pełno hp.

Tryn mocna postać ale nudzi się szybko .

Tristana Useless, słaba i przeciętny Jax ją spokojnie pociśnie .

Ja się zgadzam z użytkownikiem Yarox, gram w LoLa od jakichś dobrych 4 dni, sam na początku nie wiedziałem czym grać. Na początku grałem Morganą, dobra do zasadzek, unieruchomienie i gang. Po kilki walkach z SI doszedłem do wniosku że w SI rządzi Annie, więc kupiłem i spróbowałem nią grać, oczywiście na początku łatwo nie było (tzn itemki). Ale po zapoznaniu się z nią stwierdzam że jest wprost boska! Moje ostatnie staty na 5vs5 pvp wyglądały tak 19/2/14, chyba po 4 dniach grania, myślę że dobrze :).. Więc jeżeli chodzi o mnie to poradziłbym ci Annie, a itemki to najepiej ,, Omen Renduina" i ,, K.W. Sword " tylko z tym latam, no i pierscien dorana :)

Mundo - postać strasznie mocna ale na 3 vs 3, na 5 vs 5 jest słaba (albo idziesz w tanka i nie masz dmg, albo idziesz w dpsa i survi kuleje), Kogmaw się cieszy jak widzi mundo stackującego hp ;]

Tristana - dobry ranged ad, są lepsze ale trist trzyma poziom (escape mechanizm cud miód, ogromny attack speed z q i ulti które jest dobrą kontrą na ulti fiddla)

Fiddle - jeden z niewielu magów który może skutecznie junglować i to ulti które robi pogrom w teamfightach niestety na ulti trzeba wyczuć moment

Trynda - postać która na początku gry jest owniona przez prawie każdego championa, ale jeśli uda mu się złożyć kilka ważnych itemków to jest praktycznie gg (nie zawsze, ale nafeedowany trynda to zły trynda)

@up Czy ty jaja sobie robisz ? Omen i BF sword na Anni ? Mam nadzieje że trolujesz. Na Anke to tylko AP (Moc umiejętności jak ktoś gra po polsku :P), nie podaje buildu bo nie gram nią.

Ja polecam fiddlesticka , poteżne ulti.

Chowasz się w krzaki , albo za ściane puszczasz ulti+przestraszenie , i jak typek nie ucieka z ulti to możesz jeszcze drainować :D.

Temat został zamknięty. Powód: Stary topic, odkopanym zostal!

Drodzy użytkownicy od pewnego czasu gram w LoLa i zdążyłem nazbierać średnią sumkę(1350).Jednakże mam problem jaką postać zakupić. Oto moje upodobania:

-Dr.Mundo

-Tristana

-Fidllecticks

-Renekton

-Tryndamere

Byłbym wdzięczny za pomoc oraz nie pisanie komentarzy typu "Jakie poj****e postacie" albo "Jaki biedak, haha ja tyle kasy zbieram w 30 minut"