Wybór servera

Hej.

Mam mały dylemat. Jestem rozdarty między dwoma serverami które mi sie podobają, i od wczoraj intensywnie myśle, na którym zagrać.

Jeżeli mielibyście zagrać na jednym z tych dwóch serverów które wybrałem to na który byście postawili?

Defias brotherhood - mniejsza ilość ludzi niż na outland, ale jest world pvp (dobre Horda/Ally ratio, miej wiecej po pół)
Outland - w miare nowy server, gra na nim masa ludzi, topowi gracze w PVP itp

Zdecydowanie Defias. Sam na nim gram i polecam. Tak jak napisałeś dobre ratio, a do tego sporo graczy i w miarę ogarnięte polskie community.

4;0 dla defias btotherhood

Lubie to, bo szczerze mowiac na ten server chyba podswiadomie liczylem ;)

grałm na outland z 2 lata, odradzam. Zdecydowana przewaga Alliantów, na trade same trolle. Przeniosłem się na Burning Legion i nie żałuję bo znalazłem gildie na poziomie, a na trade zawsze ktoś normalny pomoże.

Ja grałem na Burning Legion do tej pory. Owszem dużo polaków i zawsze znalazłem kogoś kto mnie upokorzył w open PvP. Dzisiaj zacznę grać z Legionem i zastanawiałem się czy nie zacząć na Defias Brotherhood. Myślę, że skoro siły ally/horde, są wyrównane to najlepszy wybór.

Tak. Wybrałem defias brotherhood i nie zaluje. Swietnie sie gra :)

A co do outlandu, to wlasnie wielokrotnie slyszalem ze toksyczne community i ogolnie jakos niezbyt

polecam mocno Defiasa, Alliance i gildia Nietykalni :)

Wszyscy polecają defiasa a tam same casuale siedzą ...

Hej.

Mam mały dylemat. Jestem rozdarty między dwoma serverami które mi sie podobają, i od wczoraj intensywnie myśle, na którym zagrać.

Jeżeli mielibyście zagrać na jednym z tych dwóch serverów które wybrałem to na który byście postawili?

Defias brotherhood - mniejsza ilość ludzi niż na outland, ale jest world pvp (dobre Horda/Ally ratio, miej wiecej po pół)
Outland - w miare nowy server, gra na nim masa ludzi, topowi gracze w PVP itp