Wybór serwera

Witam, mam proste pytanie odnośnie serwera. A mianowicie, na którym gra najwięcej ludzi? Mam zamiar wrócić do aion'a i niechciałbym grać na pustym serwerze skazanym na wymarcie.

Mówiąc ludzie, mam namyśli wszystkich, nie tylko rodaków. Prosze o szybką odpowiedź, z góry dziękuje. :)

Ja gram na Nexusie i również jest bardzo dużo ludzi.

hmm znalazłem tą stronke: http://aioninfo.com/ nie wiem czy to wiarygodne info ale wychodzi na to że jesli chodzi o UK serwer to najwiecej ludzi jest na Perento... i chyba własnie tam sie wybiore

slyszał ktoś coś na temat tego właśnie serwera?

Jeśli chodzi o aioninfo to już dawno było mówione, że te statystyki są oszukane i nie przedstawiają faktycznego stanu, ja gram na nexusie i ludzi jest dość dużo, na każdym serwerze jest teraz spadek populacji bo większość czeka na 4.0.

Anuhart :) Polecam

A ja polecam Nexusa hehe :) Licz się też z tym, że im więcej ludzi tym większe obciążenie dla Twojego kompa :)

P.S. Zresztą i tak się prędzej czy później spotkamy na Arenie PVP lub Dredgionie, ponieważ są one międzyserwerowe :D

dzięki za odpowiedzi :) wybrałem Anuhart

Gram na Spatalosie,elyos.

Populacja jest solidna i do tego ceny goldpacków są dość niskie w porównaniu do innych serwerów, choć ostatnio z około 20M skoczyły do około 40M i wolę w Aion Shopie kupować.

W dodatku atrakcją są częste awantury na LFG (niektóre także po polsku) po tym, jak asmo zablokują Oko. Elyosi są liczni, ale strasznie leniwi jeśli chodzi o oblężenia i ataki na twierdze.

Witam, mam proste pytanie odnośnie serwera. A mianowicie, na którym gra najwięcej ludzi? Mam zamiar wrócić do aion'a i niechciałbym grać na pustym serwerze skazanym na wymarcie.

Mówiąc ludzie, mam namyśli wszystkich, nie tylko rodaków. Prosze o szybką odpowiedź, z góry dziękuje. :)