Wybór skinów. help :D

Witam, Jestem nowy na tym forum więc proszę o wyrozumiałość C:. Mam mały dylemat, ponieważ nie wiem, które skórki kupić.Mam do dyspozycji 5,5k Riot Points.

Oto skórki, które mi przypadły do gustu, proszę pomóżcie mi wybrać najbardziej wam sie podobające(Byle żebym sie w limicie((5,5krp))zemisćił).

Z góry dzięki za Pomoc. Pozdrawiam

Skórki:

Arcade Hecarim

Tyrant Swain

Infernal Nasus

Aether Wing Kayle

Warlord Shen

Blackfrost Anivia

Demonblade Tryndamere

Bloodlord Vladimir

Full Metal Jayce

AstroNautilus

Steel Legion Garen

WSZYSTKIE xd

Bloodlord Vladimir jest boski i jedyny jaki mi się podoba

Definitywnie Warlord Shen oraz ewentualnie Bloodlord Vlad oraz Arcade Hecarim.

Szczerze? Sam kupiłbym skórki do najprzyjemniejszych postaci jakich wymieniłeś (pewnie każda z nich ubóstwiasz, no ale któreś bardziej od innych).

Ja bym kupił do postaci do której na 100% będziesz grać, i nie rozumiem pytania. Każdy tak naprawdę napisze postać jaką lubi.

Kalye / Trynda / Jayce

Jedno pytanie rozwiązujące twój problem:

Jakie Ci się najbardziej podobają?

Najbardziej ?, Infernal Nasus, Reszta na równi :)

Jest taki skin jak Infernal Nasus?

Jest taki skin jak Infernal Nasus?

Jest to legendarny skin do Nasusa, który wyjdzie za niedługo i będzie kosztował 1820 rp :)

LINK:http://www.youtube.com/watch?v=_sEDm09WAaE&feature=c4-overview&list=UU0NwzCHb8Fg89eTB5eYX17Q

wejdź na lolking.net i sam zobacz.

Bo każdy ma inny gust.

Na moim miejscu majac taka kwote rp do wydania kupil bym Nasusa (nowy skin także prestiż swag itp itd) Vladimira (nie ze wzgledu na samą estetyke wykonania ale za za***isty podklad dzwiekowy) no i oczywiscie garen(dostal/dostanie reworka to i te skini jakoś lepiej wyglądaja)

Arcade Hecarim i Bloodlord Vlad są najlepsze z tych co wymieniłeś. Demonblade trynda jeszcze ujdzie. Co do Anivi to lepiej poczekać na te unikatowe co znowu będą wprowadzone.

INFERNAL NASUS ! :D

Ja bym wziął skina do tej postaci, której najczęściej gram lub sprawia mi to przyjemność, każdy ma inny gust i niektórym się podoba innym nie.

Mam te skórki

• Steel Legion Garen
  • Demonblade Tryndamere

​A ty kup sobie te kozackie:

• Arcade Hecarim
  • Infernal Nasus
  • AstroNautilus

Full Metal Jayce

Jedna z lepszych skórek w grze.

Kiedy Full metal Jayce jest paskudny... Debonair jest jakoś miliard razy lepszy.

A tak to Hecarim, Shen i ten nowy susaN to konkretne skiny.

vlada, nasus, heca i shen bo on chyba za 900

Kup sobie różowego Tarica. Wszystkie inne skiny można olać, ale ten trzeba mieć.