A czy ktoś z forumowiczów posiada Qpady bo nie ukrywam że z tych podanych najbardziej mnie interesowały.
Przekleje ci co pisalem na morelach po ich zakupie (2013-11-12)
Szukałem słuchawek do gier, później do muzyki, gdzieś tam na końcu do filmów. Wcześniej miałem słuchawki AKG K44v2, w których to po roku używania odkleił się jeden nausznik, a po kolejnym roku drugi. Dodatkowo nie jestem w pokoju sam, a że często komunikuję się podczas grania przez TS'a, wolnostojący mikrofon zbierał więcej głosu mojego kolegi niż mojego. Po zakupie tych słuchawek problem z mikrofonem się rozwiązał, zbiera głos kierunkowo, nie dookólnie. Nauszniki są nakładane, nie klejone więc ten problem też rozwiązany. Przechodząc do samych słuchawek. Grają moim zdaniem lepiej niż wymienione wcześniej AKG, mają więcej basu, lepiej tłumią otoczenie. I co najważniejsze są MEGA wygodne. Polecam.
Plusy:- Jeśli ktoś ma w pokoju z komputerem brata/siostre/etc etc, albo ma komputer w kuchni - mic idealnie zbiera tylko głos użytkownika
- Świetnie tłumią otoczenie
- Dobra jakość dźwięku
- Multum dodatków typu pilot do tel. etc.
- Super wygodne mięciutkie nauszniki
Minusy:- Sprawiają wrażenie "delikatnych", mam nadzieję, że długo mi będą służyć
- Cena
Dzis nie zamienilbym ich na zadne inne sluchawki. Z Xonarem DG graja mega. Praktycznie zero sladow uzytkowania [ lekko zazolkniety napis qpad]. Wszystko dziala jak powinno i wciaz smialo moge je polecic.