Wybor Smartfona

Witam ! chcialbym nowego smartfona.Ale nie wiem ktorego wybrac...Pomoze ktos wybrac?? miedy LG g3,samsung galaxy s5,samsung galaxy j7,sony xperia z2 czy huawei p8 lite,cena do 1000-1200zl..

Czego wymagam od tel...Na pewno chce aby mial dobra baterie i byl przede wszystkim szybki,tel glownie do internetu,muzyki,sporadyczne granie itp...Tez fajnie by bylo jakby robil ladne zdjecia

Ja bym proponował jakieś xiaomi.

Xiaomi Mi5 albo Xiaomi Redmi Pro, to są na prawdę o wiele lepsze od tych co podałeś. Ewentualnie możesz sprawdzić Honor 7.

a jaki z nich ma najlepsza baterie,wyswietlacz itp...>?

Najlepszy będzie Xiaomi Redmi Pro, tylko nie pomyl z np xiaomi redmi note 3 pro, który jest słabszy. Tego Redmi pro poznasz po ekranie OLED 5,5 cala, baterii 4050 mAH i po 3 aparatach (2 aparaty z tyłu).

Niestety z moją przykrością jako wieloletni użytkownik Samsugów (obecnie s7) i Sony, że Xaoimi ich zjada stosunkiem cena/jakość. Kupiłem rodzinie kilka różnych Xiaomi, a żonie Mi5 Pro i z chęcią bym oddał jej swojego S7 i zabrał jej tą Mi5 Pro:D

Siemanko, podepnę się pod temat bo widzę, że ogarniacie temat, a ja średnio. Mianowicie chce kupić Xiaomi redmi 4 High edition. Kwota jaką dysponuję to 900 zeta. i pytanie czy będzie to najlepszy wybór od tego producenta w tym przedziale cenowym? Pozdrawiam

Od tego, jak i od innego producenta nie znajdziesz nic lepszego. Teoretycznie jest jeszcze Redmi Note 4, który ma wyżej taktowany procesor, jednak na dobrą sprawę to właśnie układ w Redmi 4 HD jest bardziej wydajny. Tak więc w cenie do 900zł bez wątpienia jest to najlepszy wybór.

Dzięki wielkie za rozwianie wątpliwości. Pozdrawiam i daje kciuka :) (Jak się tu daje plusa za pomoc?) :D

[...] (Jak się tu daje plusa za pomoc?) 

Po prawej stronie posta jest przycisk "Lubię to"

Witam ! chcialbym nowego smartfona.Ale nie wiem ktorego wybrac...Pomoze ktos wybrac?? miedy LG g3,samsung galaxy s5,samsung galaxy j7,sony xperia z2 czy huawei p8 lite,cena do 1000-1200zl..

Czego wymagam od tel...Na pewno chce aby mial dobra baterie i byl przede wszystkim szybki,tel glownie do internetu,muzyki,sporadyczne granie itp...Tez fajnie by bylo jakby robil ladne zdjecia