Wybór spośród trzech

Całkiem ciekawa dyskusja się rozwinęła w moim poprzednim temacie (tak wgle można go zamknąć). Padły ciekawe argumenty i nie wiem kogo wybrać dlatego robię ankietę. Wystarczy głosować, ale jeśli ktoś chce uzasadnić swój wybór to proszę o post.

Karthus-Na normal świetny do zabawy.Na ranked robi cokolwiek tylko i wyłączni swoim ulti

Anivia-Moim zdaniem jeden z lepszych magów.Duży zasięg i częsty slow.Do tego ciężko zabić bo może zrobić jajko.Polecam

Malzahar-Olbrzymie obrażenia,świetne ult.Mag-zabijaka.Jednak ma wadę.Bardzo małe survi.Zaskoczony przez Teemo nic nie zdziała.

Głosuje za Anivią

Też głosuję za Anivia. Kharthus to w sumie mag-samobójca ;P zdziała coś dopiero kiedy wrzuci swoje AoE lecz musi wtedy dosc blisko podbiegnac ;] Fajny na dobijanie z ulti i do zabawy ;P

Malzahar- Silna postać ale jedynie wtedy kiedy ma gotowe ulti =) Wcześniej ciężko nim coś zdziałać, jeśli złapie Cię na ulti i rzuci wszystkie spelle to mozesz sie szykować na respawn;]

Anivia - Duża przeżywalność dzieki jajku oraz jednym ze skilli robiącym ściane lodu, która genialnie sprawdza się podczas ucieczki ;) Fajne, mocne AoE polączone ze slow i jeden stun ;]

Jak dla mnie :

Anivia>Malzahar>Karthus

każdy champ(według mnie) jest dobry,jeżeli jest się ogarnięty to nawet najsłabszy może być śmiertelny dla innych graczy.Dziękuję dobranoc

Anivia i Malzahar wow, strasznie trudny wybór. Jednak mój głos leci na........ANIVIE! Jednak lepsza jest, a zfeedowana + odrobina survi, robi z niej maszynkę do zabijania ^^ O Karthusie nie będę się wypowiadał, bo to ścierwo, nic nie robi poza ulti. PS. Najlepiej jakbyś kupił i Malza i Anivie.

Malzahar-Olbrzymie obrażenia,świetne ult.Mag-zabijaka.Jednak ma wadę.Bardzo małe survi.Zaskoczony przez Teemo nic nie zdziała.

Malzahar i małe survi? Good joke bro! Z Ryl, ROA i Hourglassem(nie dodaje hp lecz ma świetny active) ma około 2700 hp. Przy czym Anivia co wg. ciebie ma 1900 hp i ma większe survi to gz. No racja na maga to mało. PS jajka się nie robi tylko jest ono w passywie poza tym ma duży CD.

Karthus = Syf, op ulti, syf, syf, op

Malzahar® = Łatwy, niszczycielski, op, op

Anivia® = op, op, op, jajko, op

Hah! A teraz na serio.

Karthus ^.^ tak samo jak napisałem wyżej. Tak samo jak anivia ma małe survi.

Malzahar = Bardzo fajna postać jednak za łatwa dla mnie :< po prostu niszczy wszystko na swojej drodze.

Anivia = No ta już jest ciut trudniejsza :D I fajna. Jednak nie wykazuje się pro survi

Może to być pytanie noobka, ale co oznacza to "op"

Może to być pytanie noobka, ale co oznacza to "op"

Over Power ;] czyli postac która sama z siebie jest już tak przekoksana że niszczy wszystko ;]

overpower.

'zaskoczony przez teemo, nie zdziała nic' - Boże widzisz a nie grzmisz.

Aha, dzięki. Jeszcze co znaczy skrót "ss", bo często się z nim spotykam, a wciąż nie wiem o co chodzi.

No i szkoda, że Karthus to Kamikadze, bo w sumie on najbardziej mnie interesował.

SS- Miss czyli kogoś brakuje

Bot ss czyli że ktoś nagle znikł z lejna (przeciwnik) :)

Oczywiście że malzahar.. piękne combo ale jeśli chodzi o combo polecam Le blanca :)) a jeśli grasz od nie dawna kata + mój build i niszczysz all staty conajmniej 20 / 5 / 10 na mecz

Całkiem ciekawa dyskusja się rozwinęła w moim poprzednim temacie (tak wgle można go zamknąć). Padły ciekawe argumenty i nie wiem kogo wybrać dlatego robię ankietę. Wystarczy głosować, ale jeśli ktoś chce uzasadnić swój wybór to proszę o post.