Nie sadzilem, ze zaloze tutaj taki temat, no coz. Powoli koncze moje jakze wspaniale gimnazjum i powinienem juz rozmyslac nad wyborem dalszej szkoly, ale nie jestem w tym zbyt obeznany. No, moze nie malo obeznany, ale chcialbym poznac jak najwiecej opinii, mimo tego, ze to forum o grach mmo, to mysle ze lepszy taki temat niz "o co chodzi mojej dziewczynie". Chociaz nie spotkalem tutaj osob z tych okolic, to co mi szkodzi. W gre wchodza tylko szkoly torunskie, najlepiej gdyby niedaleko byl jakis internat lub cos takiego. Nie mam mozliwosci codziennego dojazdu. Szukam jakiegos DOBREGO liceum, ktore posiada profil humanistyczno-medialny/medialno-jezykowy, cos w tym stylu. Myslalem np. nad V LO. Jesli ktos z okolic Torunia i orientuje sie w tych sprawach, to taka opinia bardzo by mi pomogla.
Wybor szkoly (Torun)
nie ma różnicy do którego pójdziesz i tak nie będziesz sie uczył

Jak chcesz bimbać sobie w trakcie roku szkolnego a pod koniec umiesz spiąć dupe i wszystko zaliczyć to się pchaj do 13LO na ulicy targowej. Nauczyciele wyrozumiali (szczególnie dla sportowców).
Jeżeli nauke traktujesz poważnie to radzę Ci 8LO. Szkoła na poziomie ale ciężko jest, brachol chodził.
IV, V, I albo X w tej kolejności pod względem wyników matury, czyli bodaj najważniejszego czynnika, na jaki powinieneś zwrócić uwagę. Nie liczę akademickiego, bo tam nie wystarczy się "przyłożyć", na kolejnym miejscu 3 LO, VIII na jeszcze następnym, mimo dużo większych progów punktowych i wymagań, przędą gorzej niż moja szkoła - moja miłość, czyli trójka właśnie, ale ludziom z ambicjami nie polecam niczego poza pierwszą czwórką tak czy inaczej ;p
Nie sadzilem, ze zaloze tutaj taki temat, no coz. Powoli koncze moje jakze wspaniale gimnazjum i powinienem juz rozmyslac nad wyborem dalszej szkoly, ale nie jestem w tym zbyt obeznany. No, moze nie malo obeznany, ale chcialbym poznac jak najwiecej opinii, mimo tego, ze to forum o grach mmo, to mysle ze lepszy taki temat niz "o co chodzi mojej dziewczynie". Chociaz nie spotkalem tutaj osob z tych okolic, to co mi szkodzi. W gre wchodza tylko szkoly torunskie, najlepiej gdyby niedaleko byl jakis internat lub cos takiego. Nie mam mozliwosci codziennego dojazdu. Szukam jakiegos DOBREGO liceum, ktore posiada profil humanistyczno-medialny/medialno-jezykowy, cos w tym stylu. Myslalem np. nad V LO. Jesli ktos z okolic Torunia i orientuje sie w tych sprawach, to taka opinia bardzo by mi pomogla.