Wybór telefonu

Witam. Przymierzam się do zakupu smartfona. Zamierzam wydać do 500 zł, nie więcej, raczej chcę kupić używany. Póki co na oku mam Samsung Galaxy S II. Możecie coś mi polecieć w tej cenie, używanego? Także coś o tych mnie znanych markach (przeglądałem tylko Samsungi, trochę Nokie i Sony, ale te dwie znam trochę słabiej), mam na myśli typu Mobistel, Lenovo itd za wiele ich nie znam. Mile widziane linki allegro :)

Od siebie mogę polecić Motorolę Moto G. Sam ją mam i nie mam się do czego przyczepić. Jedyne co może się komuś nie podobać, to brak wejścia na kartę pamięci, ale mi osobiście użytkowe 5+gb wystarcza. Tutaj link z jakiegoś lombardu: http://allegro.pl/telefon-motorola-moto-g-od-lombardi-k-i4623666815.html

Czekam na dalsze propozycje, niedługo muszę kupić telefon bo póki co mam starego rupiecia :)

uzywany iphone 4 8/16 gb :) sam nie dawno kupilem zawsze podchodizlem sceptycznie do iphonow ale 4 okazal sie mily zaskoczenie wszystko plynnie chodzi nie zacina sie mimo wielu zainstalownych aplikacij , odtarzanie muzyki tez spoko na tym mi zalezalo , niezly ekaran :) to odemnie poszukaj olx / allegro

ja polecam od siebie Huawei Ascend P6 za tą cenę oczywiście używka, ale nie wiem czy byś wyłapał w tym budżecie, ale jeśli to bym brał w ciemno. 2gb ram 4 rdzeniowy itp

wstępnie znalazłem takie coś, niestety z defektem, ale lekkim

http://allegro.pl/huawei-ascend-p6-bez-simlocka-czarny-legnica-i4662298725.html

reszta zaczyna się tak od 650zł

A z innych marek typu, Lenovo, Pentagram itp. Macie jakieś zdanie?

Nowa Moto G, albo jakaś używana Lumia (920 lub 820) W tym przedziale cenowym raczej nic ciekawszego nie znajdziesz :)

SGSII. Bardzo dobry telefon. Nie uświadczysz na nim "zacinek" jeżeli nie masz go jakimś gównem zasyfionym. Porządny. Czuć, że masz w ręce coś "ekskluziw". Zdjęcia robi lepsze, niż wszystkie inne smarfony do 500zł.

Witam. Przymierzam się do zakupu smartfona. Zamierzam wydać do 500 zł, nie więcej, raczej chcę kupić używany. Póki co na oku mam Samsung Galaxy S II. Możecie coś mi polecieć w tej cenie, używanego? Także coś o tych mnie znanych markach (przeglądałem tylko Samsungi, trochę Nokie i Sony, ale te dwie znam trochę słabiej), mam na myśli typu Mobistel, Lenovo itd za wiele ich nie znam. Mile widziane linki allegro :)