Wybór w Waszych rekach ;)

Podam tytuly w ktore "ja" chcialbym zagrac od nowa.

Ciagle sie nudze i nie moge sie odnalesc w swiecie mmo.

Za kazdym razem gdy gdy ekipa sie zbierze to po paru dniach sie wykrusza i automatycznie gra mi sie nudzi.

Szukam ludzi na stale ktorzy cenia dobry humor i wieczorne rozmowy na ts3.

Jesli zainteresowanie bedzie zbyt niskie to temat zamykam.

Moze te ankiety sa juz nudne ale w jaki inny sposob mam znalezc zgodna kompanie do gry ? :)

1. City of Steam >

pfdd.jpg

a5bw.jpg

2. RIFT >

jr3.png

f601.jpg

3. The Mighty Quest for Epic Loot >

staw.jpg

u1g0.jpg

4. HellGate Global >

ppe.jpg

z34z.jpg

5. C9 >

k0mb.jpg

1cbs.jpg

Glosowac prosze do jutra do godziny 11:30.

CoS od razu sobie daruj, z Twoją tendencją do nudzenia się grami nie wytrzymasz tam nawet 1 dnia znowu xD Ja próbowałem to maksymalnie 3 dni wytrzymałem z ekipy, ta gra jest po prostu strasznie monotonna. A co do HG:G to jest fajny myk, żeby na dzień dobry zrobić quest i mieć 14 poziom. Jakiś h-lvl mi go pokazał. Poza tym kurcze, musisz mi wyjaśnić jak to jest zmieniać grę co dwa dni :P Bo nawet jakbym chciał to bym tak nie umiał.

Urlop i wszytsko jasne :)

Mam okazje potestowac wiele gierek w jednym czasie, a ze sie nudza bo brak ekipy.

Np w Hellgate, wy juz po 20lv+ a ja nadal 13lv :P Ekipa jedzie ostro do przodu i nie czeka na nikogo to tez jest powod znudzenia. No coz sa dni ze mam malo czasu na gre a sa dni co mam go duzo. Zalezy.

Wczoraj biba, dzis zakupy i kupno biletu na wakacje... Kolejne dni tez cos przyniosa.

Ciesz sie ze mam maly wplyw na ludzi i werbuje ekipy do grania chociaz na chwile :P

Glosujcie, moze cos z tego wyjdzie :)

Jak wyjdzie stala ekipa grajaca o wyznaczonych godzinach to bedzie ekipa na dluzej :) A jak wyjdzie ekipa ze kazdy gra kiedy chce to szybko sie rozpadnie.

To trochę bez sensu, szukasz ekipy z którą byś w coś chciał zagrać, a sam głosujesz na coś innego. Jeśli wygra dajmy na to RIFT 5:4 z C9, chociaż głosowałeś na to drugie to pójdziesz z tą piątką grać w tę grę, której sam nie wybrałeś, licząc się z tym, że co najwyżej osoby głosujące na RIFT'a będą w to grać, bo reszta głosowała=woli grać w coś innego. A co za tym idzie gra Ci się znowu znudzi, bo jednak wolałeś grać w C9, ale kurde nie było z kim >.> A co do HG:G to jak byłem to cały czas Ci pomagałem, nie robiłem własnych Q, tylko z Tobą latałem :3

Podsumowując, znajdź sobie grę, która Tobie i tylko Tobie się podoba, a potem znajdź ekipę, która podziela twoje poglądy, bo inaczej będziesz tak szukał i szukał przez wieczność. Mi się tak HG:G podoba, że jak nie ma nikogo to nawet samemu gra mi się przyjemnie, poza tym jest tam bardzo przyjaźnie nastawione Community i jak trzeba to zawsze pomogą radą, czy nawet kasą/przedmiotami.

P.S. Sporo osób na HellGate'a głosuje, wpadnijcie na TS'a, można razem pograć. IP: 31.6.70.185:5000

nie rozumeim Cie :P

Ankieta to ankieta, wygrywa gra z najwieksza iloscia glosow. Po to ją zrobilem, nie zaleznie od wyniku w to zagramy co wygra. Liczy sie ekipa.

Po za tym w Hellgate juz graja chyba z 4 osoby a bylo 8, wiec tez powoli sie wykrusza. Dlatego umiescilem Hellgate na ankiecie aby ratowac sytuacje. Ludzie co glosowali na owa gre dostana info o grajacych i dolacza do aktualnej grupy :)

Skoncz juz mniec pretensje bo to nic nie da. Ja wiem co robie :)

Przez nocke zmienilem swoj glos bo nie chce miec remisu ^^

edit.

Pozostalo malo czasu : 1 godz.:20 minut do konca glosowania.

Nie mam pretensji :3 Nigdy nie traktowałem twojej gry w HG;G na poważnie, Hadi się tylko zastanawiał kiedy Ci się znudzi.

a ktory powazny czlowiek traktuje gry na powaznie ? ;>

a ktory powazny czlowiek traktuje gry na powaznie ? ;>

Nie w tym sensie >.> Ty po prostu zmieniasz gry jak rękawiczki, z resztą skończmy off-top :3 Zawsze można na TS'ie pogadać.

jest nas 4 na kanale a ty sam siedzisz xD

do konca 17minut.

ja zobacze jeszcze

Mysle ze moge juz zakonczyc ankiete :)

Wygral Rift !

Zapraszam na moj kanal ts3 :)

Czekamy juz :)

Nie wstydzic sie :)

Serwer : Bloodrion PVP / Guardians

wynik ankiety :

Zagramy w...

1. City of Steam ( US ). (1 głosów [5.26%] - Zobacz)
  2. bullet_star_rated.png RIFT. (10 głosów [52.63%] - Zobacz)
  3. The Mighty Quest for Epic Loot. (1 głosów [5.26%] - Zobacz)
  4. HellGate Global. (4 głosów [21.05%] - Zobacz)
  5. C9. (3 głosów [15.79%] - Zobacz)

Podam tytuly w ktore "ja" chcialbym zagrac od nowa.

Ciagle sie nudze i nie moge sie odnalesc w swiecie mmo.

Za kazdym razem gdy gdy ekipa sie zbierze to po paru dniach sie wykrusza i automatycznie gra mi sie nudzi.

Szukam ludzi na stale ktorzy cenia dobry humor i wieczorne rozmowy na ts3.

Jesli zainteresowanie bedzie zbyt niskie to temat zamykam.

Moze te ankiety sa juz nudne ale w jaki inny sposob mam znalezc zgodna kompanie do gry ? :)

1. City of Steam >

pfdd.jpg

a5bw.jpg

2. RIFT >

jr3.png

f601.jpg

3. The Mighty Quest for Epic Loot >

staw.jpg

u1g0.jpg

4. HellGate Global >

ppe.jpg

z34z.jpg

5. C9 >

k0mb.jpg

1cbs.jpg

Glosowac prosze do jutra do godziny 11:30.