Witam was wszystkich nowych oraz tych starszych użytkowników tej że strony.
Pewnie dziwicie się co taka nowa osoba ma do powiedzenia a uwierzcie że jest tego wiele. Doszły mnie słuchy że administrator/ka czy nawet jak ich jest wielu szukają chętnych albo szukali na miejsca moderatorów. Patrząc na tych kogo wybrali coś jest nie tak. Wiem że było wielu chętnych .Podejrzewam że ci co są, pisali rzeczy w stylu reklamowałem was, bajerowali że byli gdzieś indziej na takim stanowisku ale według mnie jak taka osoba jest cholernie krótko i wchodzi na tą stronę raz na jakiś czas.To po co jej takie stanowisko. Nie wiem może mają jakieś znajomości że nic nie napisali a są.
Jeżeli będzie tak dalej to tu będzie jak na Białorusi po wyborach<<<
Każdy pcha się do władzy nie widzę w tym nic złego ale czemu nie dacie ludzi co są może dłużej,bardziej zaufani itp.
Jak tamci są tacy super to gdzie mają dowody i czemu stracili swoją pozycje na innych stronach
Wychodzi na to że też mogłem wysłać podanie,bajerować i byłbym wyżej nad wami<<< bez urazy dla bywalców tej strony
Sądzę że to co napisałem się wam nie spodoba ale bez urazy gó.... nie to obchodzi.
Wolny kraj i piszę co chce ale domagam się sprawiedliwości.
Sądzę że jest wiele innych osób które myślą podobnie i są ze mną zgodne.
Jestem pewien że admini stwierdzą że piszę brednie i mnie wyśmieją albo i nawet zablokują.
Ps. Dzięki za poświęcenie czasu na czytanie tego.