Wybory na moderatorów

Witam was wszystkich nowych oraz tych starszych użytkowników tej że strony.

Pewnie dziwicie się co taka nowa osoba ma do powiedzenia a uwierzcie że jest tego wiele. Doszły mnie słuchy że administrator/ka czy nawet jak ich jest wielu szukają chętnych albo szukali na miejsca moderatorów. Patrząc na tych kogo wybrali coś jest nie tak. Wiem że było wielu chętnych .Podejrzewam że ci co są, pisali rzeczy w stylu reklamowałem was, bajerowali że byli gdzieś indziej na takim stanowisku ale według mnie jak taka osoba jest cholernie krótko i wchodzi na tą stronę raz na jakiś czas.To po co jej takie stanowisko. Nie wiem może mają jakieś znajomości że nic nie napisali a są.

Jeżeli będzie tak dalej to tu będzie jak na Białorusi po wyborach<<<

Każdy pcha się do władzy nie widzę w tym nic złego ale czemu nie dacie ludzi co są może dłużej,bardziej zaufani itp.

Jak tamci są tacy super to gdzie mają dowody i czemu stracili swoją pozycje na innych stronach

Wychodzi na to że też mogłem wysłać podanie,bajerować i byłbym wyżej nad wami<<< bez urazy dla bywalców tej strony

Sądzę że to co napisałem się wam nie spodoba ale bez urazy gó.... nie to obchodzi.

Wolny kraj i piszę co chce ale domagam się sprawiedliwości.

Sądzę że jest wiele innych osób które myślą podobnie i są ze mną zgodne.

Jestem pewien że admini stwierdzą że piszę brednie i mnie wyśmieją albo i nawet zablokują.

Ps. Dzięki za poświęcenie czasu na czytanie tego.

Nie wiem czy ja tu moge wtracic moje 3 grosze, ale zanim chcesz byc moderatorem nasi kochani admini musza Cie poobserwowac jak sie zachowujesz na forum itp. Musza sie zapoznac z Toba .

Dostali adminów pewnie na okres próbny, jak sie nie popiszą to go stracą. Tak mi się przynajmniej wydaje i tak powinno być.

To akurat wiem ale mi na tym nie zależy znam ludzi którzy są codziennie z naciskiem na codziennie. Nie chce nikogo faworyzować ale jak ktoś trochę tu siedzi to wiadomo że strona mu się podoba i stara się ją polepszyć.Rozumiem że czasami bierze się młodzików by dać im szanse ale czy oni ją dobrze wykorzystają<<<

Rapider mam nadzieje że tak będzie chociaż pewnie tak się podlizywali i pisali nie wiadomo co że będą mieli pełno szans aby się poprawić

Brawo,Gratuluje nie zauważyłem że ktoś napisał więc napisałem 2 raz geniuszu aż tak ciężko pomyśleć?

warn_ico.png
Dwa warny, jeden za Dp, drugi za wykasowanie tresci moderatora z posta.-Dzz'

Nie wiem jakimi kryteriami kierowala sie administracja, ale chyba to Was ( i mnie rowniez) nie powinno obchodzic, a tematy takie jak ten wygladaja zalosnie, bo sugeruja cos, na co nie ma najmniejszego dowodu poparcia (jesli jest, to czemu nie zostal przytoczony?). Temat zostawiam otwarty, moze admini beda chcieli sie wypowiedziec.

Słuchaj według mnie zasłużyłeś bo trochę tu jesteś ale jeżeli młodziki zleją tą to strona się stoczy jak kulka z góry.

Słuchaj dowodów nie przytoczę bo nie chcę aby inni mieli problemy z adminami ...chyba proste i zrozumiałe

Słuchaj według mnie zasłużyłeś bo trochę tu jesteś

Ja akurat moderatorem jestem z poprzedniego naboru, wiec ten topic chyba az tak mnie nie dotyczy. A osoby, ktore zostaly na nowych modow przyjete, sa na okresie probnym, wiec jesli cos beda robic zle, to szybko stracja funkcje moda, dlatego nie powinienes martwic sie o to, ze strona (forum, ta?) moze stoczyc sie z gory.

Uwierz mi kolego, jeżeli ktoś zacznie się źle zachowywac, to wyleci. Akurat administrację ta strona na zajebistą [tak, to odpowiednie słowo]

Niby tak ale czy ktoś tu mówi o zachowaniu?

Ok że są na okres próbny a nie lepiej było dać lepszych ludzi i mieć pewność że nie zawiodą? Rozumiem że tobie to odpowiada ale jakby ciebie wywalili i dali by na twoje miejsce młodzika cieszył byś się bo ja nie?

Witam was wszystkich nowych oraz tych starszych użytkowników tej że strony.Pewnie dziwicie się co taka nowa osoba ma do powiedzenia a uwierzcie że jest tego wiele. Doszły mnie słuchy że administrator/ka czy nawet jak ich jest wielu szukają chętnych albo szukali na miejsca moderatorów. Patrząc na tych kogo wybrali coś jest nie tak. Wiem że było wielu chętnych .Podejrzewam że ci co są, pisali rzeczy w stylu reklamowałem was, bajerowali że byli gdzieś indziej na takim stanowisku ale według mnie jak taka osoba jest cholernie krótko i wchodzi na tą stronę raz na jakiś czas.To po co jej takie stanowisko. Nie wiem może mają jakieś znajomości że nic nie napisali a są.Jeżeli będzie tak dalej to tu będzie jak na Białorusi po wyborach<<<Każdy pcha się do władzy nie widzę w tym nic złego ale czemu nie dacie ludzi co są może dłużej,bardziej zaufani itp.Jak tamci są tacy super to gdzie mają dowody i czemu stracili swoją pozycje na innych stronachWychodzi na to że też mogłem wysłać podanie,bajerować i byłbym wyżej nad wami<<< bez urazy dla bywalców tej stronySądzę że to co napisałem się wam nie spodoba ale bez urazy gó.... nie to obchodzi.Wolny kraj i piszę co chce ale domagam się sprawiedliwości.Sądzę że jest wiele innych osób które myślą podobnie i są ze mną zgodne.Jestem pewien że admini stwierdzą że piszę brednie i mnie wyśmieją albo i nawet zablokują.Ps. Dzięki za poświęcenie czasu na czytanie tego.

Myślę, że z taką interpunkcją to nawet pomimo "bajerowania" nie dostałbyś moderatora na okres próbny.

Nie o to chodzi, że chce się na siłę przyczepić, ale moderator musi umieć pisać po polsku.

Yanglegend wiem bo pisałem to dość szybko. Ja się w to nie pakuje i nie pakowałbym się bo są ludzie pewnie ode mnie w tym lepsi

Może i przyjęcie kilku osób nastąpiło zbyt pochopnie, ale było to głównie spowodowane brakiem ludzi do "pracy" oraz odejściem Sloda z funkcji moda. Jak koledzy wyżej wspomnieli istnieje okres próbny, który pokaże, czy danej osobie naprawdę zależy na "zielonym nicku", czy jest to tylko słomiany zapał:)

Z tego co mi się wydaje to podforum "rekrutacja" jest ogólnodostępne i tam są również podania użytkowników na moderatorów, więc to "troszkę" burzy Twoją teorię spiskową.

Niewidzie jakiegokolwiek sensu tej dyskusji. Nowi moderatorzy są pod naszą obserwacją podczas ich okresu próbnego. jeżeli będzie coś nie tak to im podziękujemy. Closed.

Witam was wszystkich nowych oraz tych starszych użytkowników tej że strony.

Pewnie dziwicie się co taka nowa osoba ma do powiedzenia a uwierzcie że jest tego wiele. Doszły mnie słuchy że administrator/ka czy nawet jak ich jest wielu szukają chętnych albo szukali na miejsca moderatorów. Patrząc na tych kogo wybrali coś jest nie tak. Wiem że było wielu chętnych .Podejrzewam że ci co są, pisali rzeczy w stylu reklamowałem was, bajerowali że byli gdzieś indziej na takim stanowisku ale według mnie jak taka osoba jest cholernie krótko i wchodzi na tą stronę raz na jakiś czas.To po co jej takie stanowisko. Nie wiem może mają jakieś znajomości że nic nie napisali a są.

Jeżeli będzie tak dalej to tu będzie jak na Białorusi po wyborach<<<

Każdy pcha się do władzy nie widzę w tym nic złego ale czemu nie dacie ludzi co są może dłużej,bardziej zaufani itp.

Jak tamci są tacy super to gdzie mają dowody i czemu stracili swoją pozycje na innych stronach

Wychodzi na to że też mogłem wysłać podanie,bajerować i byłbym wyżej nad wami<<< bez urazy dla bywalców tej strony

Sądzę że to co napisałem się wam nie spodoba ale bez urazy gó.... nie to obchodzi.

Wolny kraj i piszę co chce ale domagam się sprawiedliwości.

Sądzę że jest wiele innych osób które myślą podobnie i są ze mną zgodne.

Jestem pewien że admini stwierdzą że piszę brednie i mnie wyśmieją albo i nawet zablokują.

Ps. Dzięki za poświęcenie czasu na czytanie tego.