Osobiscie nie patrze na poglad polityczny i ich programy. Bo tak naprawde to prezydent gowno moze. Wszystko ustala wladza ktora jest teraz PO. Nie chce kolejnych tematow jak bylo z Leszkiem. A duze sa szanse ze nastepne wybory wygra PO. Wiec glosuje na Komorowskiego. No ale faktycznie koles nie ma zadnego planu na Polske. Ale bedzie dobra marionetka w rekach Tuska. No i defakto jego zona wyglada jak pierwsza dama. Wiec medialnie poza granicami naszego panstwa bedzie potrafil sie pokazac.
Wybory prezydenckie 2010
Ja tam jestem za kaczą d*pą, śmiesznie było za kadencji jego brachola, a on podobno jeszcze wiekszy wykręt jest. No i nawet nie było tak źle wtedy
@Kubox
Oj się nasłuchaliście bajek od Pana z Monaru Wiem coś o tych argumentach ponieważ sam niedawno doświadczyłem wątpliwej przyjemności uczestniczenia w takiej pogadance na uczelni (rowniez z ludzmi z MONARu). Jak w to wierzysz, cóż Twoja sprawa. Nie róbmy offtopu.
Wybory już za tydzień a tu żadnego spamu na ten temat jeszcze nie ma. Temat stworzony do flame'a więc możecie sobie rzucać mięsem, byleby to było związanego z wyborami.