Cześć, szukam NAJLEPIEJ darmowego MMO Ale nie koniecznie najlepiej RPG bez Pay2Win.
Obecnie ze względu na prace mam mniej czasu lecz wcześniej maniaczyłem wiele gier a pojęcie hard grania nie jest mi obce.
Opis zainteresowania ->
- Metin2 (Grałem od pierwszego Polskiego serwera ale obecnie ta gra powinna zmienić domene strony na .PLN)
- TERA (W obecnych czasach szkoda na to czasu)
- Aion (Juz od dawna nie czuje tej gry… do tego jeszcze gameforge - szkoda czasu)
- Runes of Magic (r.i.p - juz nawet restart nie pomoże, po prostu koniec a grało się spoko)
- World of Warcraft (Grałbym dalej bo jak można zrezygnować po tylu latach (KRÓL) - ale nie opłaca mi się płacić abonamentu ze względu na czas)
- MU * (Nie podoba mi się iraczej nie spodoba)
- Diablo/Patch of Exile (To samo co MU - nie moja bajka i nie podoba mi się oraz nie chce nawet zaczynać czy jeszcze raz sprawdzać bo wiem że i tak odinstaluje po krótkim czasie)
- WildStar (Jedno to że nie moja bajka a drugie to słabe community)
- STWOR (Dajta spokój… po takiej produkcji spodziewałem się dużo więcej)
- GW2 (Totalnie brak poczucia progressu i zbyt luzne to + oczywiście dodatki które nie zachęcają nowego gracza - w sumie chciałbym spróbować ale nie ogarniam co tam się dzieje nawet…)
- Neverwinter (Totalnie nie chce w to grać… nawet nie jestem w stanie podać dobrego powodu - po prostu nie)
- ESO (Sam pomysł i realizacja jest super ale DLC odpychają mnie totalnie od tej produkcji)
- BDO (Słyszałem wiele dobrego o tej grze ale dużo więcej złego - chyba nie chcę się przekonywać co kryje ta gra w sobie co jest nowością u mojej skromnej osoby i raczej niech tak pozostanie)
- Archage oraz Albion (nie, nie, nie…)
Oczywiście raczej nie muszę wspominać by nikt nie polecał mi tu takich gierek jak Tibia bo uznam wręcz za spam…
100% kilku gier nie wymieniłem ale to spokojnie jak ktoś napisze coś w co grywałem to dam znać.
Jak widzicie jestem wybredny i mam specyficzny gust więc ciężko będzie coś znalezc dobrego.
Ps. Fajnie by było jak by gra którą polecicie miała spore Polskie Community (brak u mnie problemów z Angielskim ale jednak swoi to swoi / za wszelkie błędy w piśmie przepraszam)
Czekam na odpowiedzi <3