Wycena komputera i5 2500k+ AMD 7870

Wycena komputera:
Procesor i5 2500k 3,2 MHz box
Karta graficzna: AMD Radeon HD 7870 2Gb
RAM: 8Gb DDR3 1333MHz
Płyta główna: ASRock P67 Pro3
Obudowa: Zelman Z9 U3
Zasilacz: OCZ 750W
Dysk: Toshiba 512 Gb

Ktoś wie za ile mógłbym wystawić owy sprzęt na sprzedaż ??

Witam , Hehe oj Pazurku , Pazurku ale ty jesteś leniwy :) ( i to się chwali bo ja też jestem leniwy ) :) . Jak to się nie chce po skalować ceny na sieci :) . Ale ok spoko , pomożemy ... według mojej jakże skromnej wiedzy cena " bazowa " całość powinna oscylować +/- 1440 zł ( - 15% od tej ceny ze względu na stopień zużycia ) daje +/- 1224 zł i od tej ceny możesz się targować , pamiętając jednak iż nie więcej jak minus 8-10 % jako cena finalna dla klienta . To cena całego zestawu ( w obudowie nie rozkręconego ) . Jak byś jednak wolał sprzedać na " części " co może ale nie musi dać ci +/- 12 % większą cenę od minimalnej za całość , to proponuję skontaktować się z np: http://vbtpc.pl/ tym YouTuberem on am sklep w Krakowie i czasami o ile sprzęt jest O.K. może zaproponować ci kasę za całość lub za części . Ofc możesz sam wystawić na " Alldrogo " i poczekać na oferty . Tyle ode mnie w temacie wyceny , no mam nadzieję iż pomogłem a jeśli ktoś wyceni ci to inaczej , nawet nie będę z nim polemizował bo mi się nie chce :) . Pamiętaj że to moja w pełni " subiektywna wycena " i tak ją traktuj .

Pozdrawiam .

Dziękuję bardzo NDS bardzo mi pomogłeś :) Szczerze myślałem że max 700-800zł za takie coś ale widzę że się myliłem :) Dzięki wielkie i łapka dla Ciebie :D

Wycena komputera:
Procesor i5 2500k 3,2 MHz box
Karta graficzna: AMD Radeon HD 7870 2Gb
RAM: 8Gb DDR3 1333MHz
Płyta główna: ASRock P67 Pro3
Obudowa: Zelman Z9 U3
Zasilacz: OCZ 750W
Dysk: Toshiba 512 Gb

Ktoś wie za ile mógłbym wystawić owy sprzęt na sprzedaż ??