Wycena konta League of Legends

Witam,

Prosiłbym o wycene mojego konta w league of legends.

Zaczynając :

Serwer na którym konto się znajduje jest to Europe : Nordic-East

Na koncie znajduje się darmowy TRANSFER na EUROPE - WEST i Turkey

Postacie znajdujące się na koncie :

Postaci na koncie to aż : 77

Skórki które znajdują się na koncie :

Tristana Strażak : LEGENDARNA 1820 (Niedostępna)

Cybernetyczny Ezreal 3250 (Legendarna)

BROLAF 1820 RP (Legendarna)

Rybak Fizz 975 RP

Vayne Łamaczka Serc 975 RP

Super Teemo : 975 RP

Xin zhao z Walczących Królestw : 975 RP

Annie Panda : 975 RP

Lux Ze Stalowego Legionu : 975 RP

Zamaskowany Shaco : 975 RP

Zmechanizowany Rammus 975 RP

Twitch Gangster : 975 RP

Karthus Żniwiarz : 975 RP

Kayle Sędzia : NIEDOSTĘPNE

Zwycięska Janna : (Nagroda za GOLD w II Sezonie)

Zamaskowana Evelynn (Niedostępna)

PAX Sivir (Niedostępna)

Dziki Warwick : 975 RP (NIEDOSTĘPNA)

Lamparcia Nidalee 520 RP (Niedostępna)

Katarina Dzwoneczek 975 RP (Niedostępna)

Arktyczna Caitlyn 975 RP (Niedostępna)

Mistrzowska Riven 975 RP (Niedostępna)

Riot Graves (Glina Graves) 975 RP (Niedostępna)

Śnieżny Ziggs 975 RP (Niedostępna)

Szkarłatna Akali 520 RP (Niedostępna)

Wezyr Malzahar 520 RP (Niedostępna)

Ashe z Sheerwod : 520 RP

Vayne Arystokratka 520 RP

Uwolniony Alistar : Darmowa

Riot Girl Tristana : Darmowa

Dodatkowo na koncie znajduje się masa run.

4 Sloty na runy.

Proszę o ocene mojego konta.

Dziękuję i pozdrawiam

EDIT 1 :

Przepraszam zapomnialem wspomnac o dywizjii.

Zlota odznaka za Sezon 2.

Aktualne elo to 3 Zlota Dywizja i 90 PKT zgromadzonych.

Elo/Dywizja jest potrzebane.

Po co komu elo/dywizja? przeciez to banalnie nabic. Zaraz i tak na pewno ktos wyskoczy ze konto warte maksymalnie 150zl ;) jak zawsze ;)

Po to jest potrzebne, bo jest ono wyznacznikiem wartości konta. Ludzie w większości na to patrzą, co zrobisz :]

Dla mnie bez sensu sprzedawać takie konto. Wyładowałeś w nie mnóstwo kasy. Ze sprzedaży nie zwróci ci się nawet w 1/4. Może kiedyś zechcesz wrócić do gry.

Konto warte max 100zł :) Mnie nie interesuję ile on wydał na te skórki bo to jego problem i lepiej się gościu zastanów bo 500zł za konto tylko ze skórkami nikt nie da ;/ daj diamentową dywizje i 100 postaci 7+ stron run to pogadamy o 200zł

Konto warte max 100zł Mnie nie interesuję ile on wydał na te skórki bo to jego problem i lepiej się gościu zastanów bo 500zł za konto tylko ze skórkami nikt nie da ;/ daj diamentową dywizje i 100 postaci 7+ stron run to pogadamy o 200zł

Nie no, ty przesadzasz.Jeżeli masz takie wymogi to na konto wydasz spokojnie z 400-500zł, bo to konto co on teraz ma i jeślij jest w złocie to na spokojnie jest wart z 200zł

Konto warte max 100zł Mnie nie interesuję ile on wydał na te skórki bo to jego problem i lepiej się gościu zastanów bo 500zł za konto tylko ze skórkami nikt nie da ;/ daj diamentową dywizje i 100 postaci 7+ stron run to pogadamy o 200zł

Dodalem aktualna dywizje.

Rozwalilem mnie z tym co piszesz.

Kup sobie 2 legendarne skórki ktore posiadam na koncie Ezreal + Brolaf wydasz wiecej niz 100 zl i ty mi tutaj piszesz ze konto jest warte 100 zl? Smiech na sali. Popatrz na skorki ktore nie sa juz mozliwe do kupienia a to na sam + pod wzgledem wartosci konta. Mowisz mi wbij diament i pogadamy o 200 zl? Masakra co piszesz.

Proponuje wejsc na allegro.pl i sprawdzic ceny.

EDIT 2 :

Konto jest zarejestrowane od poczatku powstania gry League Of Legends.

To za konto wyciśniesz na moje oko 200-250zł, tak średnio z tymi slotami na runy.

To że na koncie jest masa skórek nie podnosi zbytnio ceny konta. Ludzie którzy kupują konto w złocie, kupują je przeważnie po to, żeby już grać od pewnego poziomu i wymagają bardziej run i dużego wyboru dostępnych postaci i nie obchodzi ich czy będą grali zwykłym wyglądem czy z niewiadomo czym na głowie. Jak to się mówi - skórka meczu nie wygra.

To że na koncie jest masa skórek nie podnosi zbytnio ceny konta. Ludzie którzy kupują konto w złocie, kupują je przeważnie po to, żeby już grać od pewnego poziomu i wymagają bardziej run i dużego wyboru dostępnych postaci i nie obchodzi ich czy będą grali zwykłym wyglądem czy z niewiadomo czym na głowie. Jak to się mówi - skórka meczu nie wygra.

dokładnie tak. dodam jeszcze, że bardzo mało osób kupuje konta powyżej 150-200zł, więc jeśli chcesz osiągnąć taką cenę, lub nawet wyższą, to musisz mieć konto, które jest warte 4 razy tyle. dodatkowo bardzo ważna jest dywizja, a także skórki, bowiem ludzie lubią je posiadać, ale nie lubią za nie płacić dodatkowe pieniądze.

Pamiętajcie panowie wartość konta wartością . Ale czy ktoś za taką forsę to kupi ?

zostaw sobie to konto malo kasy ci oferuja sprzedasz bedziesz zalowal bo kasa sie szybko rozejdzie

W sumie masz racje ,ale myslalem ze wyciagne wiecej niz 100 zl jak ktos tutaj napisal. Same legendarne skorki kosztuja wiecej + duzo skorek ktorych nie mozna juz kupic. Nie wiem moze sprobuje wystawic na allegro za pokazna sume.

wystaw za 300zl na licytacje jak nie kupia to nie sprzedawaj

A ja chciałabym zwrócić uwagę na fakt, iż sprzedawanie czy nawet odstępowanie komuś swojego konta w grze jest nielegalne i niezgodne z polityką Riot (konto jest ich własnością, a my jedynie je użytkujemy). Zabawne, że wielcy miłośnicy gry sprzedający konta nie lubią jej na tyle, by przestrzegać regulaminu.

Moja rada: nie sprzedawaj konta. A nuż widelec będziesz miał ochotę kiedyś pyknąć sobie w LoLa i nie będziesz miał na czym.

Prosibym moderatora o zamknięcie tematu.

za same legendarne skiny nie oplaca sie za 300 zl... to konto jest warte z hmmm 400-500(przelicz sobie zl w RP + fakt ze niektorych skinow juz nie kupisz)

konto jest zbyt cenne nikt nie kupi go za oplacalna dla ciebie kwote

@UP

Kont się tak nie liczy. Nikt ogarnięty nie płaci za skiny (wartość konta=/=wydane fundusze na to konto), a za ELO, co moim zdaniem jest głupie, ale tak jest. 200 PLN max. No, ale tak, konto jest zbyt dobre na sprzedasz. Zatrzymaj sobie.

Powiem tak... olej Polske i wystaw to konto na zagranicznym portalu albo forum ;) Tutaj tylko kazdy patrzy zeby dac byle mniej :) I jaki jest sens wyceniania konta nie biorac pod uwage skorek? One podnosza jednak wartosc tego konta. Za glupi item z eventu w Runescape w przeliczeniu na zl wydasz 100zl wiec nie pier*** glupot ze skorki nie podnosza wartosci konta bo podnosza ;) Piekna Polska mentalnosc ;)