Cześć, chciałabym sprzedać konto League of Legends, ale nie mam pojęcia ile tak naprawdę jest warte.
Na koncie mam 91 championów, 192 skiny, w tym 3 ultimate, 1 mityczny, 21 legendarnych, 94 epickich, 44 skiny legacy oraz 65 chromek. 200 emotek, ranga silver I, 397 poziom, 85RP i 102k BE. Mam również wykupiony battle pass, z którego można pofarmić tokeny przez następny tydzień.
Będę bardzo wdzięczna za wycenę lub wskazówki jak mogę ją sama przeprowadzić.
Wycena konta leauge of legends
Za konto w masterze, 4 ulti, 3 prestizowymi, 1 hexowy, później 11 legend i epic/legacy w granicach 70 skinów na kategorie, ogółem 200 coś skinów, 100 emotek i jakieś niewielkie ilości RP/BE dałem 250 zł. Ale ja głównie chciałem je dla konkretnych skinów razem na jednym koncie (tak te prestiżowe).
Jakbym ja miał szukać wartości konta to bym chyba przejrzał wszystkie ważniejsze szare strony/fora gdzie odbywa się handel kontami, do tego allegro, ebaye, zorientował się czy masz jakieś rzadsze/pożądane skiny itd.
@edit ale jak tak na szybko mysle, chyba najwygodniej byloby wystawic na allegro, wiec moze tam przejrzyj wszystkie oferty z kontami
Dziękuję bardzo!!
Myślę, że nie dostaniesz za dużo. Dużo więcej poświęciłaś czasu/pieniędzy a dostaniesz jakieś marne grosze. Jak nie masz problemu z kasą to lepiej nie sprzedawaj konta. Zawsze od czasu do czasu będziesz mogła pyknąć meczyk.
Obecnie przez to, że istnieje warsztat, wartość mają tylko skiny niemożliwe do zdobycia takie jak pax z racji wycofania kodów czy np. kayle, alistar czy rammus z początkowych sezonów. Wszystko inne prędzej czy później możesz mieć. No i oczywiście dywizja d+ będzie jakkolwiek wpływać na wartość konta. Bez unikatów i dywizji powyżej 100-150zł nie ma co się wychylać.