Witam sam się zastanawiam ile warte jest moje konto steam,mogłby ktoś powiedzieć;ile jest warte?
Wycena konta Steam
ho ho
The Account Is Worth: 203.34€
Moim zdaniem to te kalkulatory są jako ciekawostki, a nie jako realna wycena sprzedaży/kupna konta. Moje konto jest warte około 1,200 euro (około 5000 zł) to nie znaczy że za tyle sprzedam, albo że w ogóle ktoś to kupi. Radziłbym poszperać na allegro po ile twoje gry się tam sprzedają i wtedy ewentualnie podliczyć.
ho hoThe Account Is Worth: 203.34€
Za 100€ wezmę.
Lol a mi nie znajduje konta pisze:
Account Not Found
Wklej Steam ID, a nie ksywkę
Za 100€ wezmę.
Powodzenia, sprzedaj to za 150zł będzie sukces.
Heh, moje konto steam jest warte więcej niż 300e+, ale to nie znaczy że tyle na nie wydałem.
Moje jest warte 414.80€ mając większość gier z CDA i parę tam takich nowszych. Strona patrzy na aktualne ceny jakie obowiązują na Steam a tak w Polsce na allegro czy na jakiejś stronie z kluczami gry wyrwiesz o wiele taniej.
Heh, moje konto steam jest warte więcej niż 300e+, ale to nie znaczy że tyle na nie wydałem.
Dokładnie. Ja mam 2 konta na steam, wartość 495.29€ oraz 587.82€. Za to pierwsze wydałem ok 350zł, natomiast to drugie ok 250zł. Jak łatwo policzyć za ok 600zł mam wartość steama ponad 1000€. To nawet nie x4. Zatem w przypadku takiego konta 200-250€ nie liczyłbym na "miliony monet".
Sporo, jak na jeden login i hasło... Moje pewnie też jest nie mało warte, ale daruję sobie klikanie w jakiekolwiek "bajerki" do czegoś gdzie mam sporo PLNów włożonych.
Tak mnie naszło, że chyba trzeba będzie instalować jedną gierkę na jedno konto steam aby bez problemu móc sprzedawać po jednym tytule na takim allegro czy Ebay.
Czyli można powiedzieć jak sprzedać to nie np 200euroX4 tylko same 2stówy
Ah te steamcalculatory, moje wycenione na 468.71 euro, a chciałem sprzedać za 150 zł ;d
ale sie powstrzymałem, heuheu
to po prostu wycenia ile kosztuje gra na steamie np kupujesz gre za 20 zł a na steamie ona kosztuje 20 erło , a tako za konto to z 150 , 200 jak ktoś pijany będzie albo szczodry
Prawdopodobnie sprzedasz za 100zl bo gry z czasem poprzeceniane są a te kalkulatory to niepewne.
Witam sam się zastanawiam ile warte jest moje konto steam,mogłby ktoś powiedzieć;ile jest warte?