Wycena konta TESO i GW2

Witam.
Chciałbym prosić o wycenę dwóch kont. Jeżeli ktoś jest bardziej w temacie proszę o priv to podam więcej, szczegółów.

Konto TESO:

• imperial city
  • orsinium
  • thieves guild
  • dark brotherhood
  • traveler pack (chyba tak to się nazywało, granie jaką się chce rasą w którymkolwiek sojuszu)
  • jedna postać z high-end gear oraz prawie wymaksowanym craftem (badania), większość styli które były wprowadzane z wyżej wymienionymi dodatkami, khajiit nightblade
    Teraz szczegóły co do których muszę się upewnić bo nie wchodziłem do gry ponad rok:
  • powinien być plecak na materiały za posiadanie abonamentu (pamiętam że miałem go mimo że nie opłacałem go dalej)
  • około 470 cp
  • dwie dodatkowe postacie z dobrym ekwipunkiem -> nighblade magicka tank oraz templar healer

Konto GW2

• dwa dodatki
  • gryf
  • thief maks poziom, dużo ascendent, ale nie wszystko
    Tutaj nie wiem co może jeszcze interesować.

Więcej informacji na priv, właśnie ściągam obie gry aby sprawdzić co dokładnie jest

Gw2 może za 60-70 zł pójdzie. Cena z dodatkami to coś koło 50 zł, postać niewiele warta (większość graczy ma po 5+ postaci na max lvlu w ascendentach), ale gryf trochę podbija cenę dla leniwych bo trochę zachodu z nim jest.

Ewentualnie może udałoby ci się podbić cenę do 80 zł jeśli masz dużo Living Story odblokowane.

Swoją drogą możesz w gw2 sprawdzić masę rzeczy bez pobierania gry. Zaloguj się na stronie gry na swoje konto, wejdź w API keys, stwórz nowy klucz, zaznacz wszystko co się da, skopiuj klucz i wpisz go na https://gw2efficiency.com/

Wielkie dzięki. Już pobrałem do wersji grywalnej. Liczyłem na chociaż 100 ale to 80 też nie jest przecież złe.