Wycena konta (Tylko z ciekawości)

Witam chciałbym z ciekawości zapytać ile może być warte moje konto na EU West. Posiadam:

- 10 stron na runy.

- Niemal wszystkie potrzebne rodzaje run tieru 3 (Brakuje jedynie hp per lvl.).

- Wszystkich champów łacznie z Braumem.

- Następujące skiny: Mafia Jinx, Hired Gun Lucian, Championship Thresh, Officer Vi, Koi Nami, Death Blossom Elise, Victorious Elise, Wildfire Zyra, Haunted Zyra, Soul Reaver Draven, Arclight Varus, Headless Hecarim, Arcade Hecarim, Winter Wonder Lulu, Abyssal Nautilus, Foxfire Ahri, Northern Storm Volibear, Runeguard Volibear, Pool Party Graves, Valkyrie Leona, Pool Party Leona, Undertaker Yorick, TPA Orianna, Dragonslayer Vayne, Pool Party Lee Sin, Haunting Nocturne, Dragon Slayer Jarvan IV, Charred Maokai, Traditional Karma, Saffari Caitlyn, Mythic Cassiopeia, Aviator Irelia, Sorceress Lux, Dryad Soraka, Kitty Cat Katarina, Slay Belle Katarina, Dreadknight Garen, Pumpkinhead Fiddlesticks, Surprise Party Fiddlesticks, TPA Shen, Caterpillar Kog'Maw, Sonoran Kog'Maw, Nottingham Ezreal, TPA Ezreal, Spirit Guard Udyr, Leopard Nidalee, Bewitching Nidalee, Pharaoh Nasus, Blacksmith Poppy, Santa Gragas, Marquis Vladimir, Nosferatu Vladimir, Re-Gifted Amumu, Sherwood Forest Ashe, Heartseeker Ashe, Secret Agent Miss Fortune, Candy Cane Miss Fortune, Mafia Miss Fortune, Sasquatch Nunu, Demolisher Nunu, TPA Nunu, Surfer Singed, Mad Scientist Singed, Sinfull Succulence Morgana, Blade Mistress Morgana, Glacial Olaf, Matador Alistar, Unchained Alistar, Infernal Alistar, Viridian Kayle, Uncle Ryze, Riot Girl Tristana, Earnest Elf Tristana, Badger Teemo, Panda Teemo, Masquerade Evelynn, Tempest Janna, Frost Queen Janna, Forecast Janna, Underworld Twisted Fate, Red Baron Corki, Winged Hussar Xin Zhao, Emerald Taric, Armor of the Fifth Age Taric, Bloodstone Taric, Silent Night Sona, Guqin Sona, Arcade Sona, Rageborn Mundo, TPA Mundo, Statue of Karthus, Goth Annie, Red Riding Annie, Annie in Wonderland, Noxus Hunter Anivia, Boom Boom Blitzcrank, Definitely Not Blitzcrank, iBlitzcrank, Riot Blitzcrank.

- Wardzik za gold w 3 sezonie.

- Bardzo dużo Summoner Icon.

dywizja?

2 PLN

warn_ico.png
Spam ~ NS

Podaj dywizje bo jeśli bronze silver gold to może jak znajdziesz frajera to kupi za 100 zł jeśli platynka+ to 150-400 zł w zależności od dywizji i inteligencji osoby kupującej :)

Hah to ja sprzedałem konto z silver 2 i skórką do xina za 20 euro dzieciakowi z belgii :D Do 500 zł jest warte tak sądzę Twoje konto

Mam skiny, które są unikalne i same konta z pojedynczą skórką chodzą po około 50$, więc coś tak nie czuję. Co do dywizji. Aktualnie nie grane rankedy w tym sezonie. Zastanawia mnie czemu tak o dywizji wspominacie skoro boosting do diamonda V można za około 70zł kupić. xD Konto nie jest na sprzedaż ogólnie i tylko z ciekawości chciałem się skonsultować z Wami. :) Cena 500zł aktualnie wspomniana nie jest warta kupionych skinów. :) Dzięki wszystkim za odpowiedzi.

Są ludzie, którzy kupują konta dla skinów/postaci/run i tacy, którzy kupują dla dywizji, bo np. dostali bana na innym, nie chce im się znowu expić/wbijać etc etc. Jak ktoś łasy na skiny to ok 700PLN? Może więcej, dla tego drugiego ok. 100/200PLN.

@Up W sumie masz dużo racji, ale dywizja pieniądzu nierówna. ;) Wbić ligę to nie jest jakiś super problem jeśli się sporo gra lub ma wysokie mmry z poprzednich sezonów. Dla świeżych kont łatwo wpaść teraz w elo hell obecny niemal w każdej dywizji do platyny. Skiny, szczególnie te już niemal niedostępne mają dość wysoką wartość dla kolekcjonerów. :) Jak jednak powiedziałeś są gusta i guściki. :D

Dywizja i runy to najwieksza wartosc. Ilosc postaci czy skorki nie ma znaczenia...

Mam skiny, które są unikalne i same konta z pojedynczą skórką chodzą po około 50$, więc coś tak nie czuję. Co do dywizji. Aktualnie nie grane rankedy w tym sezonie. Zastanawia mnie czemu tak o dywizji wspominacie skoro boosting do diamonda V można za około 70zł kupić. xD Konto nie jest na sprzedaż ogólnie i tylko z ciekawości chciałem się skonsultować z Wami. Cena 500zł aktualnie wspomniana nie jest warta kupionych skinów. Dzięki wszystkim za odpowiedzi.

Zartujesz? Skiny nigdy nie sa wyznaczkiem wartosci konta. Licza sie tylko postaci, runy i dywizja.

Jakby ktos mial zamiar wydac tyle hajsu na skiny, to zapewne wolalby sobie kupic za to RP i kupic je na wlasne konto.

@Up Rozumiem, że grasz prawdopodobnie na nordicu (Pomijam fakt typowego Polaka bez grosza przy d*pie.) i nie do końca wiesz jak to działa. Dywizja rzecz łatwa do osiągnięcia w erze boostingu wystarczy dobre duo by przeskakiwać na wyboostowanych typach. :P Ewentualnie samemu być boostowanym. Postaci mam all, runy tylko bez hp wspomnianych. Są skiny oraz inne smaczki niemal nieosiągalne, więc nie kupisz ich na byle konto. Mam nadzieję, że widzisz jak to wygląda. Temat ogólnie można zamknąć. Konto zostało wycenione już na angielskojęzycznym forum na dość ciekawą sumkę i zaspokoiłem swoją ciekawość. Dzięki za odpowiedzi. :)

Obstawiam że sześć stówek lekko byś dostał :)

Witam chciałbym z ciekawości zapytać ile może być warte moje konto na EU West. Posiadam:

- 10 stron na runy.

- Niemal wszystkie potrzebne rodzaje run tieru 3 (Brakuje jedynie hp per lvl.).

- Wszystkich champów łacznie z Braumem.

- Następujące skiny: Mafia Jinx, Hired Gun Lucian, Championship Thresh, Officer Vi, Koi Nami, Death Blossom Elise, Victorious Elise, Wildfire Zyra, Haunted Zyra, Soul Reaver Draven, Arclight Varus, Headless Hecarim, Arcade Hecarim, Winter Wonder Lulu, Abyssal Nautilus, Foxfire Ahri, Northern Storm Volibear, Runeguard Volibear, Pool Party Graves, Valkyrie Leona, Pool Party Leona, Undertaker Yorick, TPA Orianna, Dragonslayer Vayne, Pool Party Lee Sin, Haunting Nocturne, Dragon Slayer Jarvan IV, Charred Maokai, Traditional Karma, Saffari Caitlyn, Mythic Cassiopeia, Aviator Irelia, Sorceress Lux, Dryad Soraka, Kitty Cat Katarina, Slay Belle Katarina, Dreadknight Garen, Pumpkinhead Fiddlesticks, Surprise Party Fiddlesticks, TPA Shen, Caterpillar Kog'Maw, Sonoran Kog'Maw, Nottingham Ezreal, TPA Ezreal, Spirit Guard Udyr, Leopard Nidalee, Bewitching Nidalee, Pharaoh Nasus, Blacksmith Poppy, Santa Gragas, Marquis Vladimir, Nosferatu Vladimir, Re-Gifted Amumu, Sherwood Forest Ashe, Heartseeker Ashe, Secret Agent Miss Fortune, Candy Cane Miss Fortune, Mafia Miss Fortune, Sasquatch Nunu, Demolisher Nunu, TPA Nunu, Surfer Singed, Mad Scientist Singed, Sinfull Succulence Morgana, Blade Mistress Morgana, Glacial Olaf, Matador Alistar, Unchained Alistar, Infernal Alistar, Viridian Kayle, Uncle Ryze, Riot Girl Tristana, Earnest Elf Tristana, Badger Teemo, Panda Teemo, Masquerade Evelynn, Tempest Janna, Frost Queen Janna, Forecast Janna, Underworld Twisted Fate, Red Baron Corki, Winged Hussar Xin Zhao, Emerald Taric, Armor of the Fifth Age Taric, Bloodstone Taric, Silent Night Sona, Guqin Sona, Arcade Sona, Rageborn Mundo, TPA Mundo, Statue of Karthus, Goth Annie, Red Riding Annie, Annie in Wonderland, Noxus Hunter Anivia, Boom Boom Blitzcrank, Definitely Not Blitzcrank, iBlitzcrank, Riot Blitzcrank.

- Wardzik za gold w 3 sezonie.

- Bardzo dużo Summoner Icon.