Wycena konta w lolu

@up

a co ten udyr moze miec za wartosc? kazdy moze sobie go kupic.

Ale po co się kłócisz wystaw za ile uważasz i w opisie daj możliwość negocjacji ceny i tyle. Moim zdaniem konto warte jest ok. 150 zł max. Aczkolwiek mogę się mylić bo od dawna już w lola nie grywam.

@upa co ten udyr moze miec za wartosc? kazdy moze sobie go kupic.

oczywiscie, ze mozesz sobie kupic udyra, ale Ty musisz wtedy wylozycz 100% jego wartosci, a kupujac konto z tyloma skinami masz ten skina za maly % pelnej wartosci. Zreszta, dyskusja z Toba nie ma sensu. Dla Ciebie to za co zaplaczisz w grze nie ma znaczenia bo i ktos moze zaplacic za to samo LOL

to jest troche tak jakbym sprzedawal samochod z klima i bys mi powiedzial, ze mam sprzedac po takiej cenie jakby w nim klimy nie bylo bo przeicez kazdy moze klime sobie zalozyc :o

Poprosiłeś o wycenę. Ludzie piszą ci ile twoje konto jest warte, a ty się z nimi kłócisz, że piszą bzdury. Skoro masz gdzieś opinie większości to po co zakładałeś ten temat? Jeśli sam wiesz najlepiej ile konto jest warte to wystaw je za odpowiadającą ci cenę.

Osobiście nie zapłaciłbym więcej niż 200 zł.

oczywiscie, ze mozesz sobie kupic udyra, ale Ty musisz wtedy wylozycz 100% jego wartosci, a kupujac konto z tyloma skinami masz ten skina za maly % pelnej wartosci. Zreszta, dyskusja z Toba nie ma sensu. Dla Ciebie to za co zaplaczisz w grze nie ma znaczenia bo i ktos moze zaplacic za to samo LOLto jest troche tak jakbym sprzedawal samochod z klima i bys mi powiedzial, ze mam sprzedac po takiej cenie jakby w nim klimy nie bylo bo przeicez kazdy moze klime sobie zalozyc

+- 100 zl. Tego towaru jest od cholery, sprzedawcow wielu, malo kupujacych, przecietna dywizja (kazdy idiota umie nabic golda - po prostu tryhard az nabijesz, nic specjalnego i wiekszosc tak robi. A jak juz nabije to gra 1 gre na miesiac by nie spasc i tyle), na dodatek niewiadomo jaki nick (bo niektorzy np nie lubia "Polski Polak PL Polska", albo "Super Zabujca" - a takich widzialem mase nickow).

Po za tym masz jeszcze do wziecia pod uwage kontr biznes - boosting kont. Po co ktos ma kupowac konto za 100+ zl kiedy ty sb po miesiacu/po dwoch zabierzesz? Po prostu sb taka osoba zaplaci te 20-30 zl za boosting o dywizje wyzej i tyle. Biznes pewny bo konto odzyskac mozna latwo, po za tym masz swoj nick, swoje postacie, swoje skiny... Bo moze np mi sie nie podoba nidalee lowczyni glow, a np snowbunny lub lamparcia? :P

Biorac to wszystko pod uwage i to nawet jakbys mial same "legendy" wsrod skinow, w tym wszystkie te ktore sa niedostepne, wiekszosc zwyklych skinow itd to i tak na 99% nikt ci tego nie kupi. Po prostu to jest na tyle niepewne ze mozesz latwo kogos oszukac, tak, nawet przez allegro. po prostu po roku/dwoch odzyskujesz to konto a gosciu tam wladowal jeszcze cos swojego i masz konto i to lepsze od tego co oddawales, super biznes, nie? :P

Wiec tak : +-100 zl, z tym zastrzezeniem ze bedziesz musial duzo sie napocic by to sprzedac ;)

EDIT:/// Jak juz chcesz porownywac konto do lola z autem to dam ci lepsze porownanie : kupilbys auto uzywane, z jakas nazwa wymalowana np na masce itd za 3/4 ceny rynkowej? Jeszcze dodajmy do tego ze wiesz o tym ze gosciu ma kluczyki zapasowe do tego auta i ze mieszkasz obok niego. Kupilbys? Watpie.

To samo masz z kontem do lola - malo kto kupuje bo to sie zwyczajnie nie oplaca - kazdy idiota moze napisac do supportu i odzyskac konto po np roku. I co wtedy zrobisz jak wylozyles na nie np 300 zl + jakies 100 dodatkowe za ktore kupiles z pare skinow ktore chciales miec a on nie mial? Gosciu bedzie sie cieszyl ze nabiles mu np platynke + zafundowales mu rp za 100 zl + dales zaskorniaki w wysokosci 300 zl :P

Porownaj obie oferty. On ma i udyra i Riven. Co prawda kiedys mi skradziono konto i sprzedano na Allegro za 300zl w silverze 3 praktycznei bez skinow no ale 10k RP bylo

Tak jak wyżej pisali, +/- 100 zł za to konto bym dał.

Gold jest nijaką dywizją, więc nie podnosi to wartości konta, jedynie ilość postaci i skinów coś tutaj znaczy, inaczej wątpie, że ktoś by kupił takie konto.

Ja sprzedalem na ebayu Golda I : 85 Championow, 70 skinow za 200€ czyli 800zl. Nie wiem po ile chodza konta w Polsce ale jesli chcesz sprzedac konto za 400zl to polecam ebay.com lub ebay.de. Same skorki co masz kosztuja z 200 lub 400 zl do tego championy. Ludzi sie wypowiadaja co nie maja pojecia chyba o grze. Zeby miec te 70 championow to musisz grac z 6 miesiecy, nie kazdy ma czas na gre. Ja bym dal za konto 300zl. Mysle ze pomoglem.

Witajcie,

jestem ciekawy ile na dzien dzisiejszy jest warte moje konto w lolu. Czy ktoś kto rzeczywiście ma pojecie jeżeli chodzi o takowe sprawy mógłby mi powiedzieć ile +/- warte jest konto na EUNE 30lvl, 115 RP, 12k IP, 8 stron run, brakuje tylu championów

Skiny (łącznie 76 - w tym ultimate udyr, legendarka vladimira, branda, nocturna):

- Ahri Lisiego Ognia- Ahri Gwiazda Popu- Nieskrępowany Alistar- Piekielny Alistar- Drapieżna Anivia- Ashe Z Sherwood- Leśna Ashe- Ametystowa Ashe- Łamaczka Serc Ashe- Blitzcrank Bokser- Zombi Brand- Caitlyn Bojowniczka- Caitlyn na Safari- Czerwony Baron Corki- Lord Darius- Draven w Centrum Uwagi- Zwycięska Elise- Ezreal z Nottingham- Lodowy Ezreal- TPA Ezreal- Gangplank z Oddziałów Specjalnych- Garen Mroczny Rycerz- Gragas Wieśniak- Gragas Wandal- Graves z Mafii- Pogromca Smoków Jarvan IV- Jarvan IV z Walczących Królestw- Wytworny Jayce- Tradycyjna Karma- Kassadin Zwiastun Śmierci- Dzwoneczek Katarina- Kayle Sędzia- Mecha Kha'Zix- Kog'Maw Tańczący z Lwami- Głębinowy Kog'Maw- Szelmowska Lulu- Malphite z Rafy Koralowej- Mroczny Książę Malzahar- Master Yi Łowca Głów- Miss Fortune Gangsterka- Lord Mordekaiser- Zwycięska Morgana- Riot Nasus- Lamparcia Nidalee- Nidalee Faraon- Czarująca NIdalee- Przedwieczny Nocturne- Nunu NIszczyciel- Zamrożony Olaf- Orianna Tańcząca z Ostrzami- Stalowy Pantheon- Poppy z Noxus- Stalowy Rammus- Renekton Dundee- Renekton Spalonej Ziemi- Karmazynowa Riven- Króliczek Bojowy Riven- Ryze Mrocznych Kryształów- Szalony Kapelusznik Shaco- Sona z Guqin- Syndra Sędzia- Głębinowy Thresh- Riot Girl Tristana- Tradycyjny Trudnle- Twisted Fate w Samo Poudnie- Udyr Strażnik Przodków- Świetlisty Varus- Arktyczny Varus- Vayne Arystokratka- Veigar Szarobrody- Władca Krwi Vladimir- Warwick Hiena- General Wukong- Runiczny Xerath- Xerath Spalonej Ziemi- Xin Zhao Husarz