Wycena konta w lolu

Witajcie,

jestem ciekawy ile na dzien dzisiejszy jest warte moje konto w lolu. Czy ktoś kto rzeczywiście ma pojecie jeżeli chodzi o takowe sprawy mógłby mi powiedzieć ile +/- warte jest konto na EUNE 30lvl, 115 RP, 12k IP, 8 stron run, brakuje tylu championów

Skiny (łącznie 76 - w tym ultimate udyr, legendarka vladimira, branda, nocturna):

- Ahri Lisiego Ognia- Ahri Gwiazda Popu- Nieskrępowany Alistar- Piekielny Alistar- Drapieżna Anivia- Ashe Z Sherwood- Leśna Ashe- Ametystowa Ashe- Łamaczka Serc Ashe- Blitzcrank Bokser- Zombi Brand- Caitlyn Bojowniczka- Caitlyn na Safari- Czerwony Baron Corki- Lord Darius- Draven w Centrum Uwagi- Zwycięska Elise- Ezreal z Nottingham- Lodowy Ezreal- TPA Ezreal- Gangplank z Oddziałów Specjalnych- Garen Mroczny Rycerz- Gragas Wieśniak- Gragas Wandal- Graves z Mafii- Pogromca Smoków Jarvan IV- Jarvan IV z Walczących Królestw- Wytworny Jayce- Tradycyjna Karma- Kassadin Zwiastun Śmierci- Dzwoneczek Katarina- Kayle Sędzia- Mecha Kha'Zix- Kog'Maw Tańczący z Lwami- Głębinowy Kog'Maw- Szelmowska Lulu- Malphite z Rafy Koralowej- Mroczny Książę Malzahar- Master Yi Łowca Głów- Miss Fortune Gangsterka- Lord Mordekaiser- Zwycięska Morgana- Riot Nasus- Lamparcia Nidalee- Nidalee Faraon- Czarująca NIdalee- Przedwieczny Nocturne- Nunu NIszczyciel- Zamrożony Olaf- Orianna Tańcząca z Ostrzami- Stalowy Pantheon- Poppy z Noxus- Stalowy Rammus- Renekton Dundee- Renekton Spalonej Ziemi- Karmazynowa Riven- Króliczek Bojowy Riven- Ryze Mrocznych Kryształów- Szalony Kapelusznik Shaco- Sona z Guqin- Syndra Sędzia- Głębinowy Thresh- Riot Girl Tristana- Tradycyjny Trudnle- Twisted Fate w Samo Poudnie- Udyr Strażnik Przodków- Świetlisty Varus- Arktyczny Varus- Vayne Arystokratka- Veigar Szarobrody- Władca Krwi Vladimir- Warwick Hiena- General Wukong- Runiczny Xerath- Xerath Spalonej Ziemi- Xin Zhao Husarz

A dywizja ?

To jest bardzo ważny czynnik, który może diametralnie podnieść lub

obniżyć cenę konta.

A co ma do tego dywizja ? Jak grasz jak ciota to i nawet URAN 1 nie pomoże...

Jeżeli chodzi o wycenę to osobiście jakbym kupował to z 400-500 zł bym dał.

mod_ico.png
Słowa w poście nie są, jak sądzę, skierowane do nikogo szczególnego, jednak w ogólności mogą zostać odebrane jako obraza. Radziłbym zatem stonowanie wypowiedzi w przyszłości i nie kreowanie treści w obraźliwy sposób, nawet jeżeli obelgi te nie mają trafić do nikogo szczególnego. ~PL

@Bojler

A co mają umiejętności gry, do wyceny konta? No pomyśl...

Im wyższa dywizja, tym więcej ludzie zapłacą, tak już jest w tym biznesie, nawet jak sami nie potrafią wyjść z brązu, to kupując konto z diamentem, przynajmniej ramką poszpanują ;d Ja też uważam to za głupotę, ale jest jak jest.

@Zajczyk

Przykro mi to mówić, ale konta do lola nie są dużo warte, bez znaczenia ile masz skórek, legendarnych skórek i całego innego badziewia, każdy może sobie to kupić sam, zamiast brać czyjeś konto, liczy się tylko i wyłącznie dywizja, także napisz jaką posiadasz, to będziemy mogli spróbować wycenić.

Przykro mi to mówić, ale konta do lola nie są dużo warte, bez znaczenia ile masz skórek, legendarnych skórek i całego innego badziewia, każdy może sobie to kupić sam, zamiast brać czyjeś konto, liczy się tylko i wyłącznie dywizja, także napisz jaką posiadasz, to będziemy mogli spróbować wycenić.

Dokładnie, te wszystkie twoje skórki są wartę z 20zł. Tylko liczy się dywizja w wycenie konta

jeśli brąz to z 30zł za ilości to kotos ogarnięty se sam wbije już dywizje srebro z 50 potem 60 80 i 100zł odpowiednio gold plat diament

Porównaj do https://mmoply.com/offers/665-league-of-legends-diamond-5-euw-50-skinow-wszystkie-postacie w tym odejmij sobie skiny ktorych masz pare dla postaci, rowniez nie posiadasz zadnego rzadkiego skina typu championship riven

Osoba wyżej raczej wycenila ci konto poprawnie. 30zł brąz, ok 50 za srebro. 80 złoto. 100 plat 200 diament wyzej +200 za jedną.

Gold V (spadek z G1 przez nieaktywnosc).

I chyba kogos ostro popie* jezeli za to konto wezme maksymalnie 80zl. Mowilem zeby wypowiadal sie ktos kto ma pojecie o cenach bo mowienie, ze skiny nie maja nic do ceny jest malo powazne. Co z tego jak sprzedam konto plat 1 jak koles i tak spadnie do plat V?

Gold V (spadek z G1 przez nieaktywnosc).I chyba kogos ostro popie* jezeli za to konto wezme maksymalnie 80zl. Mowilem zeby wypowiadal sie ktos kto ma pojecie o cenach bo mowienie, ze skiny nie maja nic do ceny jest malo powazne. Co z tego jak sprzedam konto plat 1 jak koles i tak spadnie do plat V?

zajmowałem sie kupnem i sprzedarzą kont przez 3 lata zarobiłem ponad 2000zł i powiem ci tak cena kont z lola spadła diametralnie w sezonie 2 byś dostał z 300-400zł bo wtedy kont było mało to i ceny wysokie teraz dywizja na solo nic nieznaczy bo każdy se może kupić przez co i cena spadła.

postacie i skiny znaczą coś ale niewiele naprawde to w tym przypadku wzrost 40zł (brąz w tym przypadku obniża cene)

Jaki z tego wniosek? konta w lolu są warte nie wiele więcej niż papier toaletowy

Jezeli dywizja nie ma nic do rzeczy to zawartosc konta jak najbardziej ma. Powszechnie wiadomo, ze w lolu wolno sie zdobywa IP co wiaze sie z ogarniczona iloscia postaci itp. Zreszta, mam wrazenie, ze takimi aspektami rozpatruje zakup jedynie gracz, ktory chce wbic (i jest w stanie) dobra dywizje, ale ze wzgledu na bana etc nie ma konta. Pamietaj, ze w lola gra masa dzieciakow i one patrza na to pod katem skinow i championow ;) Sam udyr to koszt okolo 80zl (nie mowie, ze cena ma byc 1;1, ale jednak do caloksztaltu dodaje).

@up

ale wez czlowieku pomysl, po co ktos ma ci wylozyc niewiadomo ile hajsu za skiny, ktore moze sam sobie kupic na WLASNE konto, bez ryzyka, ze ktos mu je zabierze?

No nie wiem moze dlatego, ze ja nie sprzedaje tych skinow za cene 1;1? Moze dlatego, ze czesc skinow, ktore sa u mnie na koncie sa niedostepne? Moze dlatego, ze na koncie sa ikony, ktorych ta osoba juz nie zdobedzie? Moze dlatego, ze ktos jest leniwy? Moze dlatego, ze dodaje emaila z danymi do tego konta takze nie musi sie martwic o odebranie konta?

Maksymalnie 100-150zł nikt więcej nie da za konto w goldzie. Jeżeli uważasz że skiny są cokolwiek warte to cię z błędu wyprowadzę skiny o jakieś 5-10% wartości konta.

Znajomy ostatnio sprzedawal konto plat V, z 60skinow, duzo mniej postaci (z 60) i wystawil przypadkiem konto za 150zl. Zeszlo w jakies 30 sekund :D Okej, wystawie za cene taka jak uwazam, jak nie bedzie zainteresowanie po prostu bede obnizal cene.

i co z tego konta w lolu prawie nic nie są warte bardziej sie opłaca wymienić na konto steam to i sprzedać to cena to około 30% więcej bo to gry są już

No coz, dla jednych wartoscia jest jedynie dywizja, a dla drugich ikony, ktorych juz nie zdobedzie czy skiny :) Jak cos ruszy z tym to dam znac jaka cene rzeczywista obralo to konto.

No coz, dla jednych wartoscia jest jedynie dywizja, a dla drugich ikony, ktorych juz nie zdobedzie czy skiny Jak cos ruszy z tym to dam znac jaka cene rzeczywista obralo to konto.

na ebay'u sprzedaj dostaniesz więcej bo inna waluta

ale tam sa ograniczenia dla nowych uzytkownikow i nie bede mogl sprzedac ;( wiem bo chcialem sprzedac kose z cs.

Jak pisałem, zadnych wartosciowych skinów i masa sie powtarza...

Koles z linku ktory podalem, posiada skin do riven ktory chodzi po 150$ najtaniej. Nie licz na kokosy :v

czyli udyr zadnej wartosci nie ma? xDDD ani skiny eventowe? wiesz co, to jak masz podobne konto to kupie za 80zl. Teraz.