Witajcie,
jestem ciekawy ile na dzien dzisiejszy jest warte moje konto w lolu. Czy ktoś kto rzeczywiście ma pojecie jeżeli chodzi o takowe sprawy mógłby mi powiedzieć ile +/- warte jest konto na EUNE 30lvl, 115 RP, 12k IP, 8 stron run, brakuje tylu championów
Skiny (łącznie 76 - w tym ultimate udyr, legendarka vladimira, branda, nocturna):
- Ahri Lisiego Ognia- Ahri Gwiazda Popu- Nieskrępowany Alistar- Piekielny Alistar- Drapieżna Anivia- Ashe Z Sherwood- Leśna Ashe- Ametystowa Ashe- Łamaczka Serc Ashe- Blitzcrank Bokser- Zombi Brand- Caitlyn Bojowniczka- Caitlyn na Safari- Czerwony Baron Corki- Lord Darius- Draven w Centrum Uwagi- Zwycięska Elise- Ezreal z Nottingham- Lodowy Ezreal- TPA Ezreal- Gangplank z Oddziałów Specjalnych- Garen Mroczny Rycerz- Gragas Wieśniak- Gragas Wandal- Graves z Mafii- Pogromca Smoków Jarvan IV- Jarvan IV z Walczących Królestw- Wytworny Jayce- Tradycyjna Karma- Kassadin Zwiastun Śmierci- Dzwoneczek Katarina- Kayle Sędzia- Mecha Kha'Zix- Kog'Maw Tańczący z Lwami- Głębinowy Kog'Maw- Szelmowska Lulu- Malphite z Rafy Koralowej- Mroczny Książę Malzahar- Master Yi Łowca Głów- Miss Fortune Gangsterka- Lord Mordekaiser- Zwycięska Morgana- Riot Nasus- Lamparcia Nidalee- Nidalee Faraon- Czarująca NIdalee- Przedwieczny Nocturne- Nunu NIszczyciel- Zamrożony Olaf- Orianna Tańcząca z Ostrzami- Stalowy Pantheon- Poppy z Noxus- Stalowy Rammus- Renekton Dundee- Renekton Spalonej Ziemi- Karmazynowa Riven- Króliczek Bojowy Riven- Ryze Mrocznych Kryształów- Szalony Kapelusznik Shaco- Sona z Guqin- Syndra Sędzia- Głębinowy Thresh- Riot Girl Tristana- Tradycyjny Trudnle- Twisted Fate w Samo Poudnie- Udyr Strażnik Przodków- Świetlisty Varus- Arktyczny Varus- Vayne Arystokratka- Veigar Szarobrody- Władca Krwi Vladimir- Warwick Hiena- General Wukong- Runiczny Xerath- Xerath Spalonej Ziemi- Xin Zhao Husarz