Wycena konta World Of Warcraft

Witam tak jak w temacie chciałbym się dowiedzieć ile mogę dostać za konto, znajduje się ono na realmie Burning Legion
Lista Postaci:
Hunter 110 ilvl 933
Warlock 110 ilvl 811
Priest 110 ilvl 910
druid 101
Mage 90
Paladyn 90
Monk 60
Rogue 51
Shaman 88
Warrior 44

Na koncie jest wiele mountów i jednym z nich jest Heart of the Aspects który kupuje się w sklepie blizzard i kosztuje 25 euro

Za dwa razy lepsze konto wziąłem 700zł. Twoje spróbuj za 350.
Napisz ilość Achiev pointów, mountów, jakie mounty, ilość golda, ile do końca abonamentu, czy bfa kupione. To wszystko ma swoje znaczenie.

A gdzie sprawdzę ilę mam achiev pointów i listę wszystkich mountów bo w grze już tego nie zrobię bo nie mam już abonamentu?

battle.net. Logujesz się w wpisujesz w armory swój nick. Tylko pamiętaj, żeby zjechać na dół strony i zmienić na ENG EU, bo Ci postaci nie znajdzie.

Znajduje mi postacie normalnie tylko nie wiem gdzie tutaj znaleźć swoje wszystkie mounty i ile jest na koncie achiev pointów.

Daj nick, albo link

Jeśli chodzi Ci o nick battlenet to HubertTEAM a jeśli o nick głownej postaci to Deädshöt.

Jako specjalista i znawca Króla World of Warcraft stwierdzam ze Twoje konto jest warte 100 zł, nie więcej, nic na nim nie masz, nawet achievementów
Nawet za te 100 zł obstawiam ze nie sprzedaz bo X gracz juz będzie wolal kupić sam WoWa i mieć “własne” konto a nie kupować czyjeś konto które jest praktycznie puste