Wycena Konta WoW

Witam.

Czy mógłby ktoś kto siedzi w temacie wycenić konto World of Warcraft? Bez dodatku BFA ani abonamentu.

9 postaci na serverze Defias Brotherhood:
110 rogue
110 dh
100 hunter
100 shaman
100 mag
100 warrior
100 paladyn
92 priest
86 monk

Oraz 1 postać na serverze Burning Legion:
100 mag

Postacie nie mają wysokiego ilvlu coś koło 900~~(dh)
Kasy około 40k golda
25 mountów w tym z lepszych:
Ashes of Alaar
Touring Rocket
Jade Cloud Serpent

Większość heirloomów do levelingu jest wykupione.
Dość trochę petów i zabawek.

Dzięki!

Jest reputacja exalted u argussian reach która jest potrzebna do odblokowania void elfa.

150 zł max

Po czym to określiłeś? Mógłbyś rozwinąć?
Na alledrogo niektórzy sprzedają 1 postać na 110lvlu za 100-200zł a parę postaci od 400-1000zł Boostingi to około 100zł za postać. Zapomniałem napisać, że jest reputacja exalted aby odblokować void elfa. Za to sobie biorą pare stówek na allegro xD

Oceniłem po tym co opisałeś w poście
Na koncie nie masz praktycznie nic, ile masz achievementów?
Ile masz reputacji exalted? Mage Towery masz zrobione? masz na koncie Challenge Mode’y z innych dodatków?
To ze ktoś wystawia konto z jedną postacią za 200 zł wcale nie oznacza ze ją sprzeda bo jej nie sprzeda
Jak wystawisz za 150 zł to gwarantuje ze nikt tego nie kupi, to co przedstawiłeś w swoim poście, robi się w MAX miesiąc czasu…

Mage towery nie zrobione, challenge mody też nie. Punktów za aczki mam 3300. Exalted rep mam mało. Argussian reach, army of the light coś z draenoru i pandek.

No nie wiem czy ktoś w miesiąc wbije tyle postaci na 100/110 poziom.

wbicie postaci z poziomu 1 do 110 w 3 dni na luzie ktoś zrobi a z boostem to nawet 1 dzien wystarczy naprawdę postać na maks lvl w wowie znaczy tyle co nic poza tym, co do mountów to jakbyś np miał time lost proto drake’a to jeszcze jakoś rozumiem ale tak to kolega jezus ma rację ;p pozdrawiam

1lajk