Wycena Konta

Jezeli dostales konto to zmien haslo jezeli jednak nie to jestes de*il bo takie transakcje mozna przeprowadzic na allegro :)i wtedy gosc musi Ci juz oddac konto jezeli zaplaciles:)

Nie do końca o to chodzi zapłaciłem więcej.. (w jaki sposób to już wolał bym z odpowiednia osoba pisać) + konto niezgadzań się z opisem. Gdy zorientowałem się w błędzie.. Widać co się stało (cala rozmowę mam udokumentowana). Nieliczne na zwrot.. za głupotę się płaci lecz PROSZĘ o zbanowanie tej osoby z racji by taka sytuacja się już nie zdarzyła (1osoba to już za dużo)

jak on cie oszukal?

@UP po jednym z jego postów wnioskuje, że zapłacił więcej niż miał zapłacić, a konto jeszcze jest niezgodne z opisem (możliwe, że mniej postaci/skinów),

Co było niezgodne z opisem? 22 skiny, 60 postaci, 30lvl, eu west, 1064 elo gdzieś się pomyliłem?

Proste pisałeś o 3STRONACH run a ja tu ledwo 1widzę.. I co jeszcze niezgodne z opisem? cena złodziejaszku..

To, że ma kupione 3 strony run nie znaczy, że ma je zapełnione :o.

@Edit poza tym było napisane, że runy nie są dokończone :X.

Nie są dokończone? one ledwo zaczęte i to tez od takich z du.. (ale mniejsza o runy..) Mnie rozchodzi się o inna rzecz.. Jaka? ON JUŻ WIE..

Brak edycji postów może przyciągnie administracje.. i będę mógł im wyjaśnić cała zaistniałą sytuacje

Aby wyjaśnic ową sytuację musisz napisać to w temacie "oszuści" bądź bezpośrednio do administratora/moderatora forum ;).

Tak się kończy nie zabezpieczanie się w razie jakiegokolwiek oszustwa, przekrętu. (nie mówię, że taki tutaj nastąpił, nie mnie oceniać)

na przyszlosc zanim kupisz konto popros o screeny:)

Nieaktualne.