Wycena Konta

Nieaktualne.

Z 40-50zł :f

Z taką ilością skinów?

100 max dostaniesz.

Jakby były jeszcze full runki to może 100zł. Ale jak runek brak albo tylko pod jedną rolę to max 70zł.

Kupie za 70 więcej nie dam bo ni ma runek.

Kupie za 70 więcej nie dam bo ni ma runek.

Chcesz kupić bo właśnie na targ wystawiam?

max 20-40 zł

max 20-40 zł

Na konto dużo wydałem przez 2 lata + postać nie jest w "elo hell", chętnych zapraszam na targ http://mmorpg.org.pl/trades/1990 .

no dobra

100 spokojnie ja z 42 champami 14 skinami masą run + 4 strony sprzedałem za 75

Stary, napisałeś, że masz 1064 ELO. Twoje konto jest w czeluściach Elo Hell. Jak dla mnie wiele za to nie dostaniesz, tak jak inni piszą. Bo czasy gdy ludzie wydawali kupę forsy na takie coś skończyły się. Jak dla mnie skiny wartości konta nie zwiększają. Bo to tylko wygląd. Najlepiej i tak samemu wszystko osiągnąć i współczuję temu kto to kupi.

Ale z tego co pisze Ukryty możesz 100 zł nawet dostać. Naprawdę niesamowite.

Najlepiej jak posiada się te rzadkie skiny (okazyjne itp.). Konto akurat siedzi w wyjadaczach Elo Hell.

Najlepiej jak posiada się te rzadkie skiny (okazyjne itp.). Konto akurat siedzi w wyjadaczach Elo Hell.
Stary, napisałeś, że masz 1064 ELO. Twoje konto jest w czeluściach Elo Hell. Jak dla mnie wiele za to nie dostaniesz, tak jak inni piszą. Bo czasy gdy ludzie wydawali kupę forsy na takie coś skończyły się. Jak dla mnie skiny wartości konta nie zwiększają. Bo to tylko wygląd. Najlepiej i tak samemu wszystko osiągnąć i współczuję temu kto to kupi.Ale z tego co pisze Ukryty możesz 100 zł nawet dostać. Naprawdę niesamowite.

No może nie znam się na elo, ale zaraz wchodzi 3 sezon co daje reset elo.

Dostaniesz za to konto spokojnie do 40$, tylko na pewno nie na takim forum jak tutaj.

Do wejścia 3 sezonu zostało trochę czasu więc możesz sobie powbijać ELO.

Totalnie nie oplaca sie sellac konta:) wydales 400 zl dostaniesz 100 ... wtf? lepiej sobie zostaw i graj a jak chcesz kase trzepac za konta w grze to polecam metina2 albo tibie tam najszybciej zarobisz na grze;)

Gratuluje sprytu "Maques" lecz nie zemną takie numery..

Okazał się zlodziejem i administracje proszę o zbanowanie na IP.. dokladne info oraz POTWIERDZENIE oszustwa na PW (skreeny z maila, oraz potwierdzenie ze to ta osoba...).

P.S. A ciebie ostrzegałem.. ze cie znajdę

Gratuluje sprytu "Maques" lecz nie zemną takie numery..Okazał się zlodziejem i administracje proszę o zbanowanie na IP.. dokladne info oraz POTWIERDZENIE oszustwa na PW (skreeny z maila, oraz potwierdzenie ze to ta osoba...).P.S. A ciebie ostrzegałem.. ze cie znajdę

Dostałeś konto to gdzie problem?

Hmm dostałem twierdzisz hmm ok. Co niezmienia faktu iz jestes oszustem.. a takich trzeba tepic. To co nalezy zrobic wykonam