Wycena konta

Witam. Prosiłbym o wycenę konta : Diament 5 (był D3, a w sezonie 3 D1), 24 skiny (większość już niedostępnych), 99 postaci, złoto w S2 (wszystkie nagrody, 4 ikony) diament w S3 (wszystkie nagrody), 20 niedostępnych ikonek, normalny nick. Dostanę za to konto chociaż 200-300 zł?

@edit

Dodam, że konto nigdy nie było banowane, a ja jestem pierwszym i jedynym właścicielem. Dodatkowo posiada 5 stron na runy oraz runy na każdą pozycję (nie wiem po co komu więcej niż 5, mi spokojnie wystarczają 3-4)

nie licze wiecej niz 50-80zl

@up

Takim idiotom jak ty to jednak podziękuję.

warn_ico.png
Obrażanie innych ~ NS

max 150zł, konta do lola bardzo tanio chodzą :)

Kolega podobne sprzedał na lekko za 300, o dziwo nawet przez allegro. Probuj.

Moim zdaniem, niemożliwym jest sprzedać za tyle konto na allegro, już bardziej polecam ebaya :s

Jeszcze pytanie - drożej sprzedam na ebayu lub innej zagranicznej stronie, czy jednak allegro?

Zdecydowanie ebay.

sythe.org

na ebay, ale uważaj bo ktoś może "kupic" konto a potem napisac do riotu ze sprzedajesz account.

Account dostaje bana a koles chce zwrotu pieniedzy. I takowy gościowi się należy

Cena konta to 100, maksymalnie 150zł. Wystawisz za więcej to nie licz, że ktoś to kupi.

@up

masz jakies doswiadczenie ze sprzedaza kont, czy starszy brat/kolega ci nagadal, ze takie glupoty piszesz?

co wy gadacie XD mój kolega wczoraj sprzedał konto gold II z 2 stronami (jedna pusta) run, z 60 postaci i kilka skinów za 220zł na allegro, więc z 600-700 zł byś dostał jakbyś znalazł zapaleńca

600 czy 700zl to stanowcze przegience palki, ale te 300-400 na miekko bedzie mial.

Jak sprzeda to niech się pochwali, bo nie ma na to szans z cena 200-300. Kont do lola w sprzedaży jest mnóstwo, do tego ludzie nie kupują ich za duże pieniądze, ponieważ bardzo łatwo jest takie konto stracić a allegro nie pomoże odzyskać kasy bo w regulaminie riotu jest napisane, że sprzedaż jest zakazana, więc nawet jak ktoś chciałby je odzyskać i napisałby do supportu, że je kupił to zostałoby permanentnie zbanowanie. Jeżeli ktoś miałby kupić kota w worku za 300-400 zł to zapewne musiałby stać na poziomie intelektualnym użytkownika Inkh.

sprzedawalem gorsze konta za 200-300zl. @up sprzedales w ogole jakies konto w zyciu, czy tak chcesz aby nabic sobie pare postow nic sie nie znajac?

200zł bez problemu, ale myślę że jak ładnie zaprezentujesz konto dostaniesz do 300zł.

Witam. Prosiłbym o wycenę konta : Diament 5 (był D3, a w sezonie 3 D1), 24 skiny (większość już niedostępnych), 99 postaci, złoto w S2 (wszystkie nagrody, 4 ikony) diament w S3 (wszystkie nagrody), 20 niedostępnych ikonek, normalny nick. Dostanę za to konto chociaż 200-300 zł?

@edit

Dodam, że konto nigdy nie było banowane, a ja jestem pierwszym i jedynym właścicielem. Dodatkowo posiada 5 stron na runy oraz runy na każdą pozycję (nie wiem po co komu więcej niż 5, mi spokojnie wystarczają 3-4)