[Wycena] Konto Steam z paroma grami

Witam,

może ktoś z was orientuje się w cenach kont steam bo wala mi się jedno niepotrzebne i chętnie bym się go pozbył za... no właśnie nie wiem za ile. Oto gry na koncie :

- Alan Wake

- Alan Wake's American's Nightmare

- Counter Strike : Global Offensive

- The Elder Scrolls V : Skyrim (Legendary Edition = Dawnguard, Hearthfire, Dragonborn)

- Enclave

- Left 4 Dead 2

- Tropico 4 ( + Megalopolis, Modern Times, Pirate Heaven, Vigilante, DLC Junta, DLC Quick-Dry-Cement )

znajduje się też tutaj Path of Exile z jakimś tam kontem ale to chyba mało istotne.

Proszę o pomoc, może ktoś ogarnia te klimaty : - )

Alan wake + dodatek = okolo 10 zł

Global = 10zł

Skyrim=około 70 zł

Enclave=bezwartościowe(było dostępne za darmo)

Left 4 dead 2=około 5-7 zł(tjw)

Tropico + dodatki =20-30zł

Całe konto=100-120 zł

realna cena konta około 50-70zł

@up kolega dobrze wyżej mówi

tak naprawde poza skyrimem nie ma nic wartosciowego

z 50-60zł

Oki doki.

A tak z ciekawości, czemu ceny gier w sklepie steamowym są dużo wyższe niż na allegro skoro to ta sama platforma?

Oki doki.A tak z ciekawości, czemu ceny gier w sklepie steamowym są dużo wyższe niż na allegro skoro to ta sama platforma?

Musza oni zarabiac i to ich sprawka ile. sa tacy co placa i tacy tak jak ja sepia na -75% wtedy warto niektore tytuly kupic

jak sa steam sale ludzie kupuja zapas, zeby potem sprzedawac z 20% marżą

Witam,

może ktoś z was orientuje się w cenach kont steam bo wala mi się jedno niepotrzebne i chętnie bym się go pozbył za... no właśnie nie wiem za ile. Oto gry na koncie :

- Alan Wake

- Alan Wake's American's Nightmare

- Counter Strike : Global Offensive

- The Elder Scrolls V : Skyrim (Legendary Edition = Dawnguard, Hearthfire, Dragonborn)

- Enclave

- Left 4 Dead 2

- Tropico 4 ( + Megalopolis, Modern Times, Pirate Heaven, Vigilante, DLC Junta, DLC Quick-Dry-Cement )

znajduje się też tutaj Path of Exile z jakimś tam kontem ale to chyba mało istotne.

Proszę o pomoc, może ktoś ogarnia te klimaty : - )