Wycena. Kto się podejmie?

Witam. Szukam ogarniętej osoby w WoW'ie która poda wartość tego konta. Znajduje się na nim 88 pirest panda, 70 mag gnom, 90 człek DK i postacie 38 oraz 1 lvl. Co potrzebne będzie do konkretnej wyceny? Z info które mogę podać odnośnie tego battle.net to.

Do sprzedania: WoW 90,88,70,38,1 + 2 miechy abonamentu. Jedna postaci ma dostęp do gigantycznej ilości złota i jest liderem HL gildii.

Diablo 3, Diablo 2 + dodatek, Starcraft 2.

Najlepiej gdyby ktoś dał mi wskazówki co do ceny przed 17.

Diablo 3- jakie postacie / paragon/eq

Wow - mounty.achivmenty . najlepiej link do armory głownej postaci

Starcraft 2 liberty czy hots?

Średnia cena : diablo 3 130 zł, diablo II 50 zł, cena starcraft 2 100 zł, cena abonamentu 110 zł = 390 zł (tutaj nie wiem ile kosztują postacie w wowie ale liczmy ok 100 zł) = 490 zł.

1. Teraz masz 2 wyjścia chcesz to opylić za 70% swojej ceny czyli 490 * 70%= 343 zł.

2. Chcesz sprzedać neutralnie czyli za 50% swojej ceny 490 * 50 % = 245 zł

3. Pilnie potrzebujesz gotówki 490 * 30% = 147 zł.

Mnie uczono na matematyce iż odrzuca najwyższą i najniższą cenę więc 245 zł. Podałem tylko ceny jakie są na necie tego się trzymałem. Więc możesz sprzedać od 250 zł do 300 zł. Bo jak napisałem nie wiem za ile są cenione na rynku postacie w wowie.

Aha ja brałem pod uwagę starcraft 2 bez dodatków.

Moja atrakcyjna cena by była 275 złotych.

Abonament za 110? Jeżeli kupujesz w sklepie.blizza to może tak. Jednakże zgodzę się, za 250/280 możesz próbować. Btw. Nie podawaj nikomu swoich Nicków bądź "armory" bo każdy będzie mógł zgłosić, że sprzedajesz takie konto i pójdzie ban.

Poniżej 500zł nie sprzedawaj.

ravir,.ciekawe tylko kto to kupi za 500zł, chyba jakiś głup który nie ma co robić z kasą.

Ile to jest warte a za ile sprzedaż to dwie różne sprawy. Wystaw to na jakiejś zagraniczej aukcji/forum, ponieważ w Polsce dostaniesz niskie oferty, pomimo że konto jest być może więcej warte.

Samo konto do wowa jest nic nie warte, ponieważ 90lv teraz to nic a o reszcie nie wspomnę, chyba że postać jest dobrze ubrana wartościowy jest starcraft i D3

Nie sprzedałbym tego taniej niż 400zł

Nie powiedziałem że konto będzie sprzedane. Chcę po prostu poznać jego wartość.

Za D3 weźmiesz 70-90 zeta chyba, że postać/postacie dobrze ubrane paragon etc. , Starcraft 2 (bez dodatku nowa 90zeta, stara koło 70), Wow standardowe konto z panda i postaciami koło 90 zeta + abonament (~60zeta bo 80 nikt ci nie da)

np tu masz normalne konto i to jeszcze z rafem http://allegro.pl/konto-world-of-warcraft-mists-of-pandaria-i3670485127.html za 90 dych

Za wszystko coś koło 300 setek, pewnie za 250 znajdziesz kupca w 24h 300-350 pewnie też sięz najdzie ale trochę poczekasz, należy brać pod uwagę też co dokładnie znajduję się na tych kontach, bo to kalkulacja w ciemno

Podałbym linki do eq wow ale przestraszyli mnie z ta blokada i teraz sie odrobinke boję.

Lepiej nie podawaj, możesz zrobić screen i zakryć nick i tym podobne rzeczy przez które można cię znaleźć.

Albo wypisz itemy które są najbardziej wartościowe w poszczególnej grze.

Lol. A w D3 okazuje się że ma kilka itemów wart 200 euro ea xD

edit.

Graty to sa smieci mozna do kosza wywalic . Ale 2 miechy grania trzyma sie w cenie bo obecnie raf nie dziala i jest modywikowany przez blizzarda na nowy system .

A może masz coś w Diablo? Bo z tych screenów wnioskuje że twoje konto w WoW'ie może być równie puste a wartość będzie taka sama.

pewnie jak bys chcial to sprzedac to dostal bys max 100 zl taka sytuacja i apeluje nie porownujcie wowa ktory jest latwy i wbicie max lvl to tylko kwestia czasu z tibia w 2005 roku to byla gra hardcorowa w ktorej na servie pvp wbicie wysokiego lvl to bylo cos a nie w wowie npc prowadza nas za raczke do max lvl

pewnie jak bys chcial to sprzedac to dostal bys max 100 zl taka sytuacja i apeluje nie porownujcie wowa ktory jest latwy i wbicie max lvl to tylko kwestia czasu z tibia w 2005 roku to byla gra hardcorowa w ktorej na servie pvp wbicie wysokiego lvl to bylo cos a nie w wowie npc prowadza nas za raczke do max lvl

Nie podałeś za 100 zł dlaczego zero argumentacji ty tylko w tej ofercie widzisz wowa a co z resztą diablo 3, diablo 2, i starcraft 2 ?. Boże adminie iż widzisz i nie grzmisz.

Witam. Szukam ogarniętej osoby w WoW'ie która poda wartość tego konta. Znajduje się na nim 88 pirest panda, 70 mag gnom, 90 człek DK i postacie 38 oraz 1 lvl. Co potrzebne będzie do konkretnej wyceny? Z info które mogę podać odnośnie tego battle.net to.

Do sprzedania: WoW 90,88,70,38,1 + 2 miechy abonamentu. Jedna postaci ma dostęp do gigantycznej ilości złota i jest liderem HL gildii.

Diablo 3, Diablo 2 + dodatek, Starcraft 2.

Najlepiej gdyby ktoś dał mi wskazówki co do ceny przed 17.