Wycena laptopa + sprzęt za około 1000 - 1300 EUR

Witam,

jako że super znawcą laptopów nie jestem to proszę was o pomoc w wycenie mojego notebook'a który służył mi do grania w LoL'a i WoW'a :P Jest to laptop "custom made" na podstawce od MSI.

MOBO : MS-1762

CPU : i7 3630QM 2.4GHz

GPU : GTX 670M

RAM : 8GB

SSD : Samsung SSD 840 EVO 250GB

HDD : Seagate 1TB

Kasa z laptopa powyżej będzie przeznaczona na stacjonarkę. Mam zamiar dorzucić jeszcze trzy, cztery stówy w EURO. I tu pojawiacie się wy, potrzebuję waszej pomocy w złożeniu sprzętu. Wiem, że jest przypięty temat ale tamtejsze sprzęty są chyba ciut nieaktualne ( choć pewnie cały czas dobre ) a zależy mi, żeby kupić raz a dobrze. Sprzęt będzie służył do gamingu szeroko pojętego także fajnie jak będzie w stanie odpalić najnowsze gry :)

Dzięki wielkie za pomoc,

chwała wam za to i pozdrowienia z zielonej wyspy :)

na duzo bym nie liczyl uzywany laptop nowki z takim procesorem i karta graficzna moze nie gtx 670 ale 660 i bez ssd po 2,200 na allegro chodza nowki moze nie na matrycy ms-1762.

tutaj znalazlem podobna konfiguracje z uszkodzona GTx 675 chociaz watpie zeby ktos kupil za tyle chyba ze naiwniak ;p

http://allegro.pl/msi-ms-1762-fhd-mat-i7-gddr-16gb-ssd-hdd-gt70-i6078967868.html

W sumie probowalbym za 2000 zl sprzedac ;p

Witam,

jako że super znawcą laptopów nie jestem to proszę was o pomoc w wycenie mojego notebook'a który służył mi do grania w LoL'a i WoW'a :P Jest to laptop "custom made" na podstawce od MSI.

MOBO : MS-1762

CPU : i7 3630QM 2.4GHz

GPU : GTX 670M

RAM : 8GB

SSD : Samsung SSD 840 EVO 250GB

HDD : Seagate 1TB

Kasa z laptopa powyżej będzie przeznaczona na stacjonarkę. Mam zamiar dorzucić jeszcze trzy, cztery stówy w EURO. I tu pojawiacie się wy, potrzebuję waszej pomocy w złożeniu sprzętu. Wiem, że jest przypięty temat ale tamtejsze sprzęty są chyba ciut nieaktualne ( choć pewnie cały czas dobre ) a zależy mi, żeby kupić raz a dobrze. Sprzęt będzie służył do gamingu szeroko pojętego także fajnie jak będzie w stanie odpalić najnowsze gry :)

Dzięki wielkie za pomoc,

chwała wam za to i pozdrowienia z zielonej wyspy :)