Wycena laptopa

Hey wszystkim :)

Chciałam się zapytać o wycenę mojego laptopa. Ma już 2 latka, właśnie stracił gwarancję, a ja planuję kupić coś dużo lepszego :D Niestety, do tego potrzebuje pierwsze sprzedać mojego lapcia. Kupiłam go równe 2 lata temu za 4,5 tyś. zł.

W tym momencie jego cena wynosi 4 tyś zł. http://m.ceneo.pl/24315193

Sony Vaio Fit 15E (SVF1521Z2EB)
* 2 karty graficzne

- dedykowana NVIDIA GeForce GT 740m 2GB
- zintegrowana Intel HD Graphics 4000
* 4-rdzeniowy procesor Intel Core i7-3537U 2,00GHz (bez boosta)
* System Windows 8,1 64-bit
* 8 GB RAM DDR3
* Dysk twardy 750 GB
* Ekran 15,6'
* NFC
* Bluetooth
* Podswietlana klawiatura
* Ekran dotykowy, 10-punktowy
* 2x USB 2.0
* 2x USB 3.0
Jedyne co to ma luzne gniazdo ładowania. Po prostu jak jest źle kabel ustawiony to nie ładuje. Na końcówce kabla przykleiłam taśmą kawałek papieru, dzięki czemu nie rusza się i cały czas jest ładowanie. Koszt wymiany wg serwisów w moim mieście do 100zł, ale po prostu nie chce zostawiać laptopa na nie wiadomo ile. Studiuje grafikę komputerową, więc komputer jest mi cały czas potrzebny.
Ogólnie laptop jest w bardzo dobrym stanie wizualnym. Pokrywa nie jest porysowana, ponieważ na początku nakleiłam na nią naklejkę ochronną.
Moja wycena to 2600zł.
Proszę was bardzo o wycenę :)

post-33827-0-28130800-1443104868_thumb.j

2000zł

Myśle ze 2000zl max

2000max

Wydaje mi się, że to trochę niska cena :unsure: Jak na laptopa, który ma lepsze parametry od laptopów za 3 tyś i ekran dotykowy (za który słono przepłaciłam) :huh: No nic, dzięki za pomoc

Darujcie sobie nikt tego nie kupi za 2000 zl =.=

Mobilny procek i7 z 2 letnim przebiegiem plus grafa gt740m do grania w sapera sam raz ..

Bebechy szalu juz nie robia

Co oferujesz proczy nazwy "sony" nic

Przestrzala technologia z ciulowata grafa ...

i zajechane bebechy ...

nie uzywane laptopy z takimi samymi bebechami z pod innych szyldow za 1900 zl widze na allegro ...

Ale zycze powodzenia czasem znajduja sie naiwniacy ...

Zreszta twoja aukcja tez popularnosc nie bije na allegro i sadze ze nikt nawet nie jest zainteresowany za 2600 zl kupowac tego bo bys takich tematow nie zakladal na forumie

Darujcie sobie nikt tego nie kupi za 2000 zl =.=Mobilny procek i7 z 2 letnim przebiegiem plus grafa gt740m do grania w sapera sam raz ..Bebechy szalu juz nie robiaCo oferujesz proczy nazwy "sony" nicPrzestrzala technologia z ciulowata grafa ...i zajechane bebechy ...Ale zycze powodzenia czasem znajduja sie naiwniacy ...

Zdziwię Cię, ale ta karta graficzna nie jest zła. Odpala FarCry 4, Dying Light, Final Fantasy Type-0 HD i wiele innych. Może i na minimum, ale jednak daje sobie radę. Far Cry 3 chodził na nim na wysokich, tak samo jak Tomb Rider z 2013. Fakt, sprzedaje laptopa dlatego, że z najnowszymi tytułami sobie nie poradzi, ale tytuły, które ukazywały się aż do teraz ogarnia wszystkie. (No, nie dam wiary z wiedźminem 3 , nie sprawdzałam, stwierdziłam, że nawet nie będę próbować) :)

A przy okazji, nie "zakladał" tylko "zakładała". Bo jestem dziewczyną i aż tak bardzo się na sprzęcie nie znam.

no to juz ci odpisuje padlas ofiara marketingowego przekretu zapewne jakis mily sprzedawca z osiedlowego marketu rtv agd zapewnial cie ze too najlepszy sprzet za 4500 zl a ty patrzac na tee liczby oraz marke przeplacilas ;p

Ten sprzet gora 3000 zl warty byl 2 lata temu chociaz ja bym nie dal zlotowki , a teraz patrzy i placz musisz czekac na naiwniak moze sie znajdzie moze nie ...

Ale watpie zeby ktos dal 2000 zl za przepoconego 2 letniego laptopa .

Wiesz, wtedy kupowałam go tylko z myślą o graniu w MMORPG, wszystkie tytuły w tamtym czasie wchodziły na niego na ultra. A jak go zobaczyłam w sklepie odpicowanego, ślicznego, najlepszego w sumie na całym dziale laptopów, 10x lepszego od mojego starego kompa, z ekranem dotykowym, podświetlaną klawą.. Musiał być mój. Ale teraz jestem bardziej wymagającym graczem i już mi nie wystarcza :/ Żeby kupić nowego brakuje mi równowartość ceny, za którą wystawiłam tego :) Więc co wpadną jakieś pieniądze, to cenę zmniejszam.. Ale naprawdę szkoda mi sprzedać tego laptopa za marne 2 tyś :x W Sony to jest to, że liczą się nie tylko parametry, ale również ta marka. Marka, za którą przepłaciłam

Wiesz, wtedy kupowałam go tylko z myślą o graniu w MMORPG, wszystkie tytuły w tamtym czasie wchodziły na niego na ultra. A jak go zobaczyłam w sklepie odpicowanego, ślicznego, najlepszego w sumie na całym dziale laptopów, 10x lepszego od mojego starego kompa, z ekranem dotykowym, podświetlaną klawą.. Musiał być mój. Ale teraz jestem bardziej wymagającym graczem i już mi nie wystarcza :/ Żeby kupić nowego brakuje mi równowartość ceny, za którą wystawiłam tego Więc co wpadną jakieś pieniądze, to cenę zmniejszam.. Ale naprawdę szkoda mi sprzedać tego laptopa za marne 2 tyś :x W Sony to jest to, że liczą się nie tylko parametry, ale również ta marka. Marka, za którą przepłaciłam

wiesz kupującego nie obchodzi ile zapłaciłaś liczy się jakie bebechy a bebechy ma słabe

Hey wszystkim :)

Chciałam się zapytać o wycenę mojego laptopa. Ma już 2 latka, właśnie stracił gwarancję, a ja planuję kupić coś dużo lepszego :D Niestety, do tego potrzebuje pierwsze sprzedać mojego lapcia. Kupiłam go równe 2 lata temu za 4,5 tyś. zł.

W tym momencie jego cena wynosi 4 tyś zł. http://m.ceneo.pl/24315193

Sony Vaio Fit 15E (SVF1521Z2EB)
* 2 karty graficzne

- dedykowana NVIDIA GeForce GT 740m 2GB
- zintegrowana Intel HD Graphics 4000
* 4-rdzeniowy procesor Intel Core i7-3537U 2,00GHz (bez boosta)
* System Windows 8,1 64-bit
* 8 GB RAM DDR3
* Dysk twardy 750 GB
* Ekran 15,6'
* NFC
* Bluetooth
* Podswietlana klawiatura
* Ekran dotykowy, 10-punktowy
* 2x USB 2.0
* 2x USB 3.0
Jedyne co to ma luzne gniazdo ładowania. Po prostu jak jest źle kabel ustawiony to nie ładuje. Na końcówce kabla przykleiłam taśmą kawałek papieru, dzięki czemu nie rusza się i cały czas jest ładowanie. Koszt wymiany wg serwisów w moim mieście do 100zł, ale po prostu nie chce zostawiać laptopa na nie wiadomo ile. Studiuje grafikę komputerową, więc komputer jest mi cały czas potrzebny.
Ogólnie laptop jest w bardzo dobrym stanie wizualnym. Pokrywa nie jest porysowana, ponieważ na początku nakleiłam na nią naklejkę ochronną.
Moja wycena to 2600zł.
Proszę was bardzo o wycenę :)

post-33827-0-28130800-1443104868_thumb.j