Wycena Tatuażu

siema ziomki orientuje się ktoś ile kosztował by taki tatuaż http://i0.wp.com/www.inkedmag.com/wp-content/uploads/2014/03/spiff.jpg?resize=500%2C328&fit=840%2C840

I nie ziomki, błagam. To nie twoje osiedle z pseudobiedą.

Odwiedź salon i zapytaj, po prostu.

I nie ziomki, błagam. To nie twoje osiedle z pseudobiedą.Odwiedź salon i zapytaj, po prostu.

Jezu znalazłem w necie 5 min temu i chciałbym szybką odpowiedź ile takie coś kosztuje jak bym chciał na poważnie zrobić tatuaż to bym poszedł akurat mieszkam w warszawie i studiów tatuażu mi nie brakuje -.- to wie ktoś ile taki bajer na łapie by kosztował ;p ?

ok przyjeżdżaj Lipinki Łużyckie Łączna 43 Tutaj jak się wjeżdża - więcej nie zapytam o nic na tym forum bo ludziom to naprawdę się musi w domu nudzić że chce im się takie głupoty pisać xd

Bez sensu jest tatuowanie czegoś co znalazłeś na necie, tatuaż masz na całe życie więc najlepiej niech to będzie wzór który sam wymyślisz lub stworzysz żebyś mógł sie cieszyś z jego posiadania, a nie pokazywać ku uciesze gawiedzi.

k**wa MAĆ CZY JA SIĘ PYTAŁEM k**wa O WASZĄ OCENĘ WZORU/WYKONANIE/CZY RADE MORALNĄ ? albo czy napisałem ze chce takie coś wytatuować ? to napisze inaczej to może zrozumiecie i ktoś mi odpowie xd " Cześć koledzy znalazłem w internecie taki wzór tatuażu i wcale on mi się nie podoba wogóle to h*jowy jest i nie musicie tego pisac bo to wiem ale zaintrygowało mnie ile takie coś mogłoby kosztować wie może ktoś " xD? btw Fury napisałeś nawet kulturalnie więc sorry z góry za taką odpowiedź xd

warn_ico.png
Wielokrotne wulgaryzmy. Na dodatek do punktów pauza 24-godzinna na uspokojenie. ~PL

Ja to bym zjadł batona.

A tak serio.

Cena zależna jest od artysty, niektórzy np. Odmawiają zbyt słabych wzorów, ten do nich należy ;)

Dajesz zdjęcie jakiegoś gó*na i pytasz ile to może kosztować. Na tatuażu nie powinieneś oszczędzać, bo przecież będziesz go miał całe życie. Z Twojej wypowiedzi wnioskuje, że jak by Ci jakiś Seba z bloku obok za pół flaszki zgodził się zrobić to byś na to poszedł, ba co więcej pewnie podczas wspólnego spożywania byś mu pozwolił.P.S. Większość Ci dobrze radzi, ale Ty przecież wiesz lepiej to po co w ogóle pytasz. Wystarczyło w google wklepać "tatuaż cena" - więc można się domyślić, że liczyłeś na aprobatę, miałeś nadzieję że innym też się spodoba to coś, niestety nie wyszło i jesteś sfrustrowany.

co mi większość radzi xD? zebym nie robił takiego tatuażu xd? fajnie przyjołem już go nie zrobie dzięki ze mnie powstrzymaliście xd aczkolwiek nadal chętnie sie dowiem ile takie coś kosztuje a z tego co widze nikt nie wie póki co xd a w google nie chciało mi sie wpisywać bo mialem otwarte to forum i sobie napisalem posta w 5 sec w końcu co mi szkodzi xd

k**wa kolejny dołożył swoje mądrości thx ziom dobra rada już zadzwoniłem do seby ze odwołuje xd ... serio jak nie wiesz ile takie ''gówno'' koszuje to nie pisz pierdół

Cena to zapewne 100-250zł, zależy od tatuażysty. Nie ma cennika na tatuaże. Dlatego dobrze Ci napisali, rusz du*ę i zapytaj w salonie. Na forum się niczego nie dowiesz, nawet takim dotyczącym tatuaży, bo co z tego że fachowiec Ci poda ceną za jaką to zrobi, jak w salonie mogą brać 2x tyle..

P.S. Do tego jeszcze dochodzą jakieś żele, kremy czy to maści żeby zadbać o zagojenie tatuażu przez pierwsze dni. Siostra sobie kilka dni temu drugi robiła to tam mi truła żeby jej pomógł folią owinąć.

Ja to bym zjadł batona.A tak serio.Cena zależna jest od artysty, niektórzy np. Odmawiają zbyt słabych wzorów, ten do nich należy

to nie jest żaden wzór tylko fragment komiksu Calvin & Hobbles ;p czytalem ten komiks online i obok typek wstawił taką fote i chciałem zapytać ile za to dał tyle w temacie. Już nie musicie sie bać o moją rękę xd domyślam sie ze cena zależy od artysty ale ten motyw jest tak prosty że każdy tatuażysta to zrobi i dlatego mnie ciekawi ile taki prosty tatuaż kosztuje.

To się nazywa odpowiedzialność, nie bycie pedałem. Nie jesteśmy tobą, panie Sebastianie!

Gorky sry ale pieprzysz głupoty, naskoczyliście na niego tak jakby był gorszy bo chce/ma tatuaż.

Pytał się konkretnie o cenę więc zdaje sobie sprawę że tatuaż ma na całe życie, przemyśl sobie parę rzeczy i zastanów się czy życie nie będzie prostsze jeśli będziesz odpowiadał stanowczo i konkretnie na pytanie.

Pytając się Cb czy pasuje mi muszka czy może krawat oczekuję konkretnej odpowiedzi a nie coś w stylu, lepiej idz nago bo muszka i krawat są złe, po co Ci to itd.

Z gościa robicie na siłę gorszą osobę od was bo myśli o tatuażu. I nie wyskakuj tutaj z odpowiedzialnością, rozumiem że każdy kto zrobi sobie tatuaż jest wg Twoich bzdetów nieodpowiedzialny ?

Cena to zapewne 100-250zł, zależy od tatuażysty. Nie ma cennika na tatuaże. Dlatego dobrze Ci napisali, rusz du*ę i zapytaj w salonie. Na forum się niczego nie dowiesz, nawet takim dotyczącym tatuaży, bo co z tego że fachowiec Ci poda ceną za jaką to zrobi, jak w salonie mogą brać 2x tyle..

100-250 zł dzięki ;p uff troche sie namęczyłem ale sie dowiedziałem Narka ;p

100-250 zł dzięki ;p uff troche sie namęczyłem ale sie dowiedziałem Narka ;p

Pomogłem, nie polajkujesz mi postów, cebulaku? XD

huehue

taki sam to ja ci kolka wytatuluje za flaszke -.- maszynke mam wiec np ^^ sam zrobilem:P

W studiu policza cie od 50 do 100 zl bo taki tauaz profesionalista w 25 min zrobi

albo poszukaj znajomych co siedzieli na pewno znaja kogos kto ma kolke i potrafi tatuowac to ci za flaszke bez problemu zrobi bo jest tak skomplikowany ze nawet grubosci igiel nietrzeba zmieniac 10 letnie dziecko by go nawet zrobilo ^^

Cena 100-150 ? 100-250 ? pff chyba u łysego "na dzielni" xD

Po 1 w studiu nie zrobią ci tatuażu takiego jak już ktoś posiada

Po 2 300-500 zł

Po 3 Zawsze można zrobić Cover :D

Cena 100-150 ? 100-250 ? pff chyba u łysego "na dzielni" xD Po 1 w studiu nie zrobią ci tatuażu takiego jak już ktoś posiada Po 2 300-500 zł Po 3 Zawsze można zrobić Cover

Żartujesz oczywiście? Dlaczego mieliby mu nie zrobić wzoru, z którym przyszedł? Myślę, że 90% tatuatorów w tym kraju ma gdzieś czy to projekt autorski czy nie. 300-500zł za taką pracę? 150zł to jest max.

PS. Dużo się nie pomyliłem. Kolega ze studia odpisał mi, że 150zł + materiały, czyli około 170-180zł.

Ja mówię o cenach w Studiach we Wrocławiu bądź Warszawie i tu i tu spotkałem się z podobnymi cenami.

I jestem pewien że koło 300-500 zł by to kosztowało jeżeli by to był tatuaż takich rozmiarów.

Użytkownik zapytał się konkretnie o cenę projektu, nie po to, żebyście prawili mu jakieś złośliwe komentarze. Oczyściłem temat i zarazem proszę o wypowiadanie się w temacie.

Ja mówię o cenach w Studiach we Wrocławiu bądź Warszawie i tu i tu spotkałem się z podobnymi cenami. I jestem pewien że koło 300-500 zł by to kosztowało jeżeli by to był tatuaż takich rozmiarów.

Naiwny jestes jak ci kiedys przyjdze elektryk wymienic bezpiecznik w pralce to zaplacisz 300-500 zl ^^ a jak pojedziesz do wulkanizacji wcisna ci caly nowy zestaw opon + felgi

200 zl to jesty ostateczny limit ile ten tatoo moze kosztowac jazeli zaplacisz wiecej to jestes zwyklym jeleniem bo to jest max 30 min roboty dra sprawnego tatuazysty

Obszedłem już wiele miejsc i wiele mnie kosztowały moje tatuaże mówię z doświadczenia jak to wygląda nie chodzę do studia w którym zrobią mi tatuaż od nadgarstka do łokcia w 30 minut...

Tu nie chodzi tylko o wielkość/miejsce. Liczy się też to, jak zaawansowany jest wzór, a ten przedstawiony w temacie jest banalny. Nie ma więc szansy, że cena będzie przekraczała 200zł