Co ile wygasają pkt ostrzeżeń 12 miesięcy czy 24 ?
Wygasanie puntów ostrzeżeń
24 miesiące.
Dokladnie 730 dni po dostaniu warna zostanie on wygaszony.
Wyższa matematyka, dobrze, że to ująłeś. ![]()
Ale jeszcze nie dawno było 12 miesięcy prawda?
Nie, jeszcze niedawno nie wygasały wcale same z siebie. : )
A więc na moje dwa ostrzeżenia jeszcze nie przyszedł czas
24 miesiące - tyle admin założył, że dana osoba wydorośleje i nie powtórzą się wybryki:)
Okej, a teraz inne pytanie.
Kiedy założyłem ten temat, użytkownik XXXX co już o nim tutaj pisałem
Napisał do mnie bardzo obraźliwe słowa za nic, wklejać nie będę bo parę osób się zgorszy.
Zgłosiłem go, za ile mogę wiedzieć będzie zbanowany ?
Nie zostanie zbanowany. Dostanie awans.
O tak tutaj można dostać warna za wszystko nawet insynuacje, sarkazm, słowa które bezpośrednio nikogo nie obrażają, wszystko wedle uznania i humoru moderatora najlepiej nic nie pisać
Ostatnio napisałem że co niektórzy użytkownicy tego portalu nie używają mózgu (jak by to było kłamstwo ) i dostałem 3 punkty ostrzeżeń za obrazę użytkowników nieżle, tylko, że staram się pisać z sensem i pomagać jak umiem, a przez takie głupoty i podejście cie niektórych moderatorów mam już 9 warnów, szkoda konta
Nikogo nie wyzywam mam już swoje lata i sorki, że nie słodzę tylko "mówie" jak jest, chyba mamy wolność słowa ?
Podsumowując nie martw się z cała pewnością przed upływem tych 2 lat dozbierasz jeszcze kilka
up dokladnie nic nie pisac choc za same logowanie sie czuje ze tez mozna przytulic warna
Zgłosiłem go, za ile mogę wiedzieć będzie zbanowany ?

Skąd u Ciebie taka żądza krwi?
A tak się zapytam mam jeden warn z 2011 i ze stycznia 2013 kiedy znikną ?
@Karas5 Nie będzie on zbanowany, skoro autor tematu zrobił mniej tolerowaną rzecz, czyli wkleił część z prywatnej wiadomości.
@Karas5 to co dzieje się w prywatnych wiadomościach użytkowników żyje własnym życiem, ale przeczytałam Twoją rozmowę z nim i Ty pierwszy zacząłeś go wyzywać, więc na co liczyłeś w rewanżu...kwiaty i czekoladki?
@Ukryty napisz do Salka, bo faktycznie masz 1 punkt stary, ten z 2013, a ten z 2011 dawno Ci usunęłam.
Karas5 otrzymał odpowiedź. Temat zamykam.
Co ile wygasają pkt ostrzeżeń 12 miesięcy czy 24 ?